Hava Durumu

Bozdağ'dan flaş açıklama! "AK Parti kimseyi tehdit etmez"

Başkanlıktan ve AK Parti'den istifa eden Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un sözleriyle ilgili açıklama yapan Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "AK Parti'nin kimseyi tehdit etmesi asla kabul edilemez" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2017 22:41
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2017 22:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bozdağ'dan flaş açıklama! "AK Parti kimseyi tehdit etmez"

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında açıklama yaptı.Bekir Bozdağ kamu görevlilerinin yurt dışına çıkarken "çıkmalarına sakınca yoktur" belgesinin aranma zorunluluğunun 15 Kasım'dan sonra kaldırılacağını söyledi. Bozdağ, Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un istifasıyla ilgili soruya da cevap verdi.

(Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un istifası) Öncelikle Sayın Ahmet Edip Uğur'un istifasının hayırlı olmasını diliyorum. Bizim milletvekili olarak da beraber çalıştığımız değerli bir arkadaşımızdır. Partiden, belediye başkanlığından istifa etmiş olması bu gerçeği değiştirmez. Ben yeni dönemde kendisine başarılar diliyorum. AK Parti değişim partisi. Değişim esasında halkımızın hem talebi hem beklentisidir. Giden belediye başkanları da bizim başkanlarımız, gelen başkanlarımız da bizim başkanlarımız. Olumsuz değerlendirme yapmayı doğru görmeyiz. Yol arkadaşlığımız mezara kadar devam edecektir. Sayın Edip Uğur'un partiden de istifa etmesi kendi bireysel tercihidir. Tek taraflı alacağı karardır, onu almıştır. AK Parti'nin kimseyi tehdit etmesi asla kabul edilemez, böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. Varsa bununla ilgili yasal yollar açıktır. Adım atıp atmamayı kendi değerlendirecektir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.