Hava Durumu

Bozdağ'dan istifası istenen başkanlarla ilgili flaş açıklama!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, istifası istenen belediye başkanlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bozdağ, "Halkın iradesine kulak tıkamamak lazım. Arkadaşlarımızın bu değerlendirmelerini sağlıklı yapmasını, bu değişim iradesine uygun hareket etmesini bekliyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2017 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2017 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bozdağ'dan istifası istenen başkanlarla ilgili flaş açıklama!

AK Parti'nin değişimi esas alan bir parti olduğunu belirten Bozdağ, kabinede ve MYK'da değişimler olduğunu, yerel yönetimlerde de değişimler yaşandığını ifade etti.

Bozdağ, "Biz halkın talimatı ile siyaset yapan bir partiyiz. Burada halkın ne istediğini görerek hareket ediyoruz. Halktan helallik isteyip hakkını da helal edip mevcut pozisyonlarına göre adım atmaları beklenir. Ortaya çıkan tablodan sonra doğru olan bunu ortaya koymaktır. Artık bu saatten sonra etik olan bu çerçevede bir adım atmaktır. Görevlerinden ayrılmaları 2019'a giden süreçte partimizin güçlenerek bu yolda yürümesine büyük bir destek olacağı gibi kendilerine de imkân açacaktır. Bir aksama var, siz bu sıkıntı olduğu zaman müdahale etmeyecek misiniz? Ben şunu hep söylüyorum; halkın ortaya çıkan iradesine kim kulağını tıkarsa, oradan kendisi seçim zamanı da zarar görür, başka zamanlarda da sıkıntıya uğrar. Onun için halkın iradesine kulak tıkamamak lazım.  Arkadaşlarımızın bu değerlendirmelerini sağlıklı yapmasını, bu değişim iradesine uygun hareket etmesini bekliyorum" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.