Hava Durumu

Brezilya'da Osmangazi fırtınası esecek!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, işitme engelli milli sporcu Emir Vatansever ile kortta bir araya geldi. Dündar, 2021 Deaflympıcs oyunlarında boy gösterecek genç tenisçiye başarılar diledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2021 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2021 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Brezilya'da Osmangazi fırtınası esecek!

Spora ve sporcuya desteğini sürdüren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Brezilya'da düzenlenecek 2021 Deaflympıcs oyunları öncesi milli tenisçi Emir Vatansever'i antrenmanında ziyaret etti. Başarılı sporcu ile karşılıklı raket sallayan Başkan Dündar, "Sporcumuz Emir Vatansever, henüz 16 yaşında olmasına rağmen yıl içerisinde elde ettiği derecelerle bizlere büyük gurur yaşattı. Şimdi ise başarılarına bir yenisini daha ekledi. Milli sporcumuz sayesinde Brezilya'da Osmangazi fırtınası esecek. Yıldızımız, inşallah ülkemize şampiyonluk sevinci yaşatacak" dedi.

"SESSİZLİĞİNİ KORTTA BOZACAK"

Osmangazi Belediyespor Tenis Takımı Başantrenörü Nazif Cesur, "Emir, işitme engelli bireylere adeta ışık oldu. Ulusal ve uluslararası arenada gösterdiği başarı, bizleri umutlandırdı. İnşallah, Brezilya'da da aynı başarıya imza atacak. Haftanın 6 günü kondisyon, kuvvet ve dayanıklılık üzerine gerçekleştirdiğimiz antrenman programımız ile sessizliğini kortta bozacak. Emir'in başarısında Başkanımız Mustafa Dündar'ın büyük rolü var. Desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Altın madalya heyecanı yaşayan milli sporcu Emir Vatansever ise iddiasını koruyacağını belirterek, ülkeyi en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.