Hava Durumu

BTSO Başkanı Burkay, Selçuk Bayraktar'la görüştü!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, Baykar Savunma Teknik Müdürü ve Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'la görüştü. Video-Konferans yöntemi ile gerçekleşen görüşmede Türkiye'nin uzay temalı ilk eğitim ve deneyim merkezi GUHEM'le ilgili iş birlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2020 00:04
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2020 00:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
BTSO Başkanı Burkay, Selçuk Bayraktar'la görüştü!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, Baykar Savunma Teknik Müdürü ve Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'la görüştü. Görüşmeye ilişkin sosyal medyadan açıklama yapan Burkay, "Video-Konferans yöntemi ile gerçekleştirdiğimiz toplantımızda BTSO'nun vizyon projesi, Türkiye'nin uzay temalı ilk eğitim ve deneyim merkezi GUHEM'de gerçekleştireceğimiz iş birlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Açılışa hazır hale getirdiğimiz GUHEM'in yanı sıra Bursa'nın uzay havacılık ve savunma sektöründeki potansiyelini istişare ettiğimiz toplantımızın hayırlı olmasını diliyor,projelerimize ve iş dünyamıza gösterdikleri ilgi için Sn Selçuk Bayraktar'a teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin ilk yerli üretim SİHA sisteminin mimarı, Baykar Savunma Teknik Müdürü ve @T3Vakfi Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın @Selcuk Bayraktar ile bir araya geldik. pic.twitter.com/ZJBhqK7l6c

-- İbrahim Burkay (@ibrahim_Burkay) September 2, 2020
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.