Hava Durumu

BTSO'dan Afrin çağrısı! Bir destek de siz olun

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde başlatılan yardım kampanyası için toplanan 6 TIR dolusu gıda ve giyecek perşembe günü Kilis'e uğurlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2018 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2018 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
BTSO'dan Afrin çağrısı! Bir destek de siz olun

Çarşamba günü mesai bitimine kadar Bursa iş dünyasının destekleri ile toplanacak yardım TIR'ları 8 Mart Perşembe günü Kilis'e uğurlanacak. Bursa iş dünyası ve şehir protokolü BTSO öncülüğünde düzenlenecek organizasyonla cumartesi günü özel uçakla Kilis'e gidecek. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yürüttüğü Zeytin Dalı Operasyonu'na destek vermek ve bölge halkına moral aşılamak amacıyla gerçekleştirilecek ziyarette Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa milletvekilleri üyeleri ve iş dünyası temsilcileri de yer alacak.

Bugüne kadar BTSO liderliğinde gerçekleştirilen birçok yardım kampanyasına iş dünyasının yoğun ilgi gösterdiğini söyleyen BTSO Başkanı İbrahim Burkay, "Ocak ayında 10 TIR dolusu gıda ve giyecek malzemesini sınır bölgelerinde yer alan mülteci kamplarına uğurladık. Kilis'de yaşayan halkımıza yönelik başlattığımız bu kampanyaya da üyelerimiz büyük ilgi gösterdi. Bu anlamda ihtiyaç sahiplerine her zaman elini uzatan iş dünyası temsilcilerimize şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Kampanyaya destek olmak isteyenler (0224) 294 85 82 / 83 numaralı telefonlardan iletişime geçebilirler.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.