Hava Durumu

BTSO'nun yeni adayı Mahmut İnan!

Mevcut başkan İbrahim Burkay ve İlhan Parseker'in ardından BTSO'ya aday olduğunu açıklayan Mahmut İnan, FETÖ davası nedeniyle BTSO'nun çok yıprandığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2018 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2018 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
BTSO'nun yeni adayı Mahmut İnan!

Bursa Ticaret Sanayi Odası'nın(BTSO) 4 Nisan'da yapılacak olan seçimler için mevcut başkan İbrahim Burkay ve İlhan Parseker'in ardından, iş dünyasının tanınan isimlerinden Mahmut İnan da adaylığını duyurdu.

Konuyla ilgili açıklama yapan İnan, "Kentimizin iş dünyasının önemli isimleri; BTSO başkanlığı için adı geçen Sayın Burkay ve Sayın Parseker'in önceki seçim dönemlerinde, o günlerde popüler olan cemaatin oyunu almak için çok büyük efor sarf ettiklerini, bu örgüte bulaşmış itirafçı insanların mahkemedeki itiraflarıyla BTSO'nun çok yıprandığını, üyelerin çok büyük kısmının bundan rahatsızlık duyduklarını, Bursa iş dünyasının bunu hak etmediğini, bu göreve gerek bilgi birikimim, gerek tecrübem, gerek kapasitem ve gerekse masanın iki tarafını bilen bir insan olarak beni uygun gördüklerini, kabul etmem halinde bu doğrultuda çalışma başlatacaklarını belirttiler" ifadelerini kullandı.

"GECEMİ GÜNDÜZÜME KATACAĞIM"

Bu çağrıdan onur duyduğunu ve görevden kaçmayacağını belirten Mahmut İnan "Ülkemiz ve Bursa ekonomi dünyasına faydalı olmak için gecemi gündüzüme katacağım. Her iki tarafın konsensüsüyle önerecekleri ilkeli ve dürüst insanlardan oluşacak yönetim ile çok önemli hizmetlere imza atabileceğimi düşünüyorum. Bu doğrultuda çalışmalar başlamış ve devam etmektedir. Bursamız için hayırlısı olur İnşallah!" diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.