Hava Durumu

Bu adımlar ivedilikle atılmalı

15 Temmuz darbe girişiminin ardından bir yıl geçmesine rağmen milletin yüreği hala ihanetin verdiği acıyla kavruluyor. Bu yüzden halk iktidardan önemli adımları ivedilikle atmasını bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2017 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2017 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bu adımlar ivedilikle atılmalı

FETÖ'nün darbe girişiminin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen, halk devlet idarecilerinden, millete fayda sağlayacak çalışmalar bekliyor. Bu konuda iktidar kanadının yeterince hızlı davranamadığını belirten Yeni Dönem Yazı İşleri Müdürü Turgay Akbulut bugünkü yazısında vatandaşların yüreğinden geçenleri paylaştı:

"Devletimizi idare edenlerden 4 isteğimiz var.

İlk isteğimiz; yeni kalkışmalarının önüne geçecek önlemleri eksiksiz biçimde almaları. Ancak bunu yaparken; hem TSK'nın yapısını ve işleyişini bozmamalı hem de ordu içinde herhangi bir parti, grup, cemaat ve tarikatın güçlenmesinin önüne geçmeli.

Ayrıca o gece Mehmetçiklerimizi katledenler bulunup, cezalandırılmalıdır. Bu konuda toplumdaki hassasiyetin farkında değilsiniz.

Özellikle sosyal medyada linç edilen asker fotoğrafları paylaşılıyor. Bu fotoğrafların altına yazılan yorumları okursanız, durumun ne kadar ciddi olduğunu, bu hadisenin toplumu nasıl kutuplaştırdığını anlarsınız"

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.