Hava Durumu

Bu akşam ekranlarda hangi diziler oynayacak?

Bu akşam ekranlarda yine günün yorgunluğunu ve stresini atacak birbirinden heyecanlı diziler sizi bekliyor. 11 Ekim Çarşamba akşamı hangi diziler oynayacak?

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2017 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2017 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bu akşam ekranlarda hangi diziler oynayacak?

MERYEM

Savaş ve Meryem, Arif'in son sözlerini duyan hemşirenin evine gitmişler, gerçekleri öğrenmek üzeredirler. Oktay ise Yurdal'dan yardım istemiştir. Yurdal, bu isteği geri çevirmez ama Oktay'ın iplerini eline alan bu defa o olur. Üstelik Derin de Yurdal'a tüm bildiklerini anlatmıştır. Oktay köşeye sıkışır.

Burcu ile Güçlü, kendilerini yaraladığından şüphelendikleri Ertan'ın evine gelmişlerdir. Ertan, Oktay'ın kendisine yardım etmesini beklemektedir. Oktay, Savaş'ın Meryem'e aşık olduğundan şüphelenir. Kıskançlığı Meryem'e olan arzularını artırmaktadır. Bu durum herkesi tehlikeye sokacaktır.

Meryem 11. Bölümü ile 11 Ekim Çarşamba 20.00'de Kanal D ekranlarında.

İSTANBULLU GELİN (TEKRAR)

Faruk ve Süreyya arasındaki boşanma krizi sürerken, Dilara'nın düğününde sahneye çıkarak avukatı Can'la şarkı söylemesi konuklarda şok etkisi yaratır. Faruk, Can'a git gide daha çok öfkelenmekte kendini de bir çıkmazda hissetmektedir.

Fikret, Murat ve Bade'nin işbirliği ile birbirilerinden habersiz bir araya gelen Süreyya ve Faruk yine tartışır. Faruk'un Begüm'ün evinde kalacağını öğrenen Süreyya'nın öfkesi daha çok artar. Gururu ve aşkı arasında kalan Süreyya için de işler daha karışık hale gelecektir. Adem, düğününde asıl bombayı patlatır!

İstanbullu Gelin, 11 Ekim Çarşamba 22.30'da tekrar bölümü ile STAR TV'de

SEVEN NE YAPMAZ?

Tam Ozan'a oynadıkları oyunu açıklayacakken, Ozan'ın yatağının altında tefecilere verdikleri içi para dolu çantayı bulan Nazlı, Zeynep'in kaçırılması olayını Ozan'ın para için yaptığı bir oyun olduğunu zanneder. Ozan kendisini bir kez daha aldatmıştır. Her şeyin yoluna girdiğini düşünen Ozan ise Nazlı'nın karşısına çıktığında beklemediği bir tepki ile karşılaşır. Üstelik Recep de Nazlı'nın yanındadır. Nazlı Ozan'ı kovar. Recep'ten de köye dönmesini ister ama Recep gitmeyeceğini söyler, konuştukları bu parkta o gelinceye kadar bekleyecektir.

Ozan köşkte ve şirkette Gizem'i bulamayınca endişelenir, ulaşmaya çalışır ama başaramaz. Bunun üzerine Arzu'yu arar. Nazlı telefonu alıp Ozan'a ağzına geleni söylemek isteyince, Arzu Ozan'ı oyalamak için Gizem'in dedesinin hastalandığını, yurt dışından gelen ailesi ile birlikte hastanede olduğu yalanını atar. Durumu Ozan'dan öğrenen Aliye, soluğu şirkette alır. Gizem Hanım'ın ailesini ziyaret etmek istiyordur. Gizem, dedem zaten iyileşti diye savuşturmaya çalıştığında, bu kez eve yemeğe gelmeleri için ısrar eder. Ozan'ın durumdan şüphelenmemesi için daveti kabul etmek zorunda kalırlar, ama ortada yemeğe götürebilecekleri bir aile yoktur. Akıllarına bir fikir gelir, oyunculardan oluşan sahte aile kuracaklardır. Cast ajansının yolunu tutarlar. Aliye, Fatma ve oğullarını yemeğe kalmamaları için evden defetmeye çalışırken, Sema'nın da yemekten haberi olmuştur. Davetli olmadığı yemeğe gitmekte kararlıdır. Yemek sırasında gelişen olaylar ve sahte ailenin Aliye'nin sakladığı parayı çalmasıyla her şey bir anda fena halde karışır.

Seven Ne Yapmaz 6. Bölümü ile 11 Ekim Çarşamba 20.00'de ATV'de

NO 309

Onur ve Lale baş başa vakit geçirmek için Erol ve Filiz'le iddiaya girerler ve kazanırlar. Yıldırım, Songül'ün hışmından korunmak için hasta numarası yapmaya devam eder ve Kurtuluş'ta ona bu konuda destek olur. Fakat Songül'ün Harun'la yakınlaşması Yıldırım'ın sinirlenip birden ayaklanmasına neden olur. Lale'nin babasıyla ilgili yaşadığı bu çalkantılı süreç Onur'un Lale'ye gerçekleri söylemesine engel olmaya devam edecek midir?

No: 309 yeni bölümüyle 11 Ekim Çarşamba 20.00'de FOX'ta!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.