Hava Durumu

Bu akşam ekranlarda hangi diziler yer alacak?

Bu akşam izleyicileri dizilerin birbirinden heyecanlı bölümleri bekliyor. Bu akşam hangi kanalda hangi dizi var?

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2017 18:32
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2017 18:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bu akşam ekranlarda hangi diziler yer alacak?

KANAL D: İSİMSİZLER

İsimsizler bu akşam 18. Bölümü ile ekranlarda olacak.

Handan'ın sakladığı sır ne? Fatih, Hasan ve Murat, farklı bir yola mı gidecek? Afran, yaralı bir şekilde Kudret'in eline geçer. Kudret'in Afran ile ilgili planı ne? Handan'ın Kuşçu ile bir bağının olması hangi gizemi ortaya çıkartacak? Kurmay'ın Handan ile alakalı bildiği ve gizlemeye çalıştığı bir gerçek var mı? Kurmay ile konuşan Dayı'nın aklındaki düşünce ne? Fatih, Hasan ve Murat, farklı bir yola mı gidecek? İsimsizler, heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam 20.00'da.

STAR:  SÖZ

Söz yeni bölüm fragmanı Yavuz'un operasyon esnasında şehit olma durumu ile karşı karşıya kalan arkadaşlarını uyaracağını gösterdi. Eylem'in çatışma esnasında Avcı'nın yanına kurşun atmasının gündem olduğunu dizide Avcı'yı zorlu bir karar bekleyecek. Peki, Söz'ün bu akşamki bölümünde neler yaşanacak?

Söz son bölümde dikkat çekmemek için Eylem'in yanına atış yapan Avcı bu kez sevdiği kadını vurmak zorunda kalacak. Yavuz Üsteğmen ve beraberindeki askerleri öldürmeye kararlı olan Çolak'ın bombalı tuzaklar kurması ve kirli oyunlarına devam etmesi yine ekibi zor durumda bırakacak. Hafız'ın şehit olup olmayacağı ise gelecek bölümde ortaya çıkacak...

Söz bu akşam 20.00'da

ATV: KIRGIN ÇİÇEKLER

Kavga eden Songül ve Güney ayrı yaşamaya başlarlar. Songül, Harika ve Güney'in gece beraber vakit geçirdiğini öğrenir. İlişkileri ayrılık noktasına gelir. Nazan'a çok büyük bir miras kalır. Evde bayram havası eser. Ali ve Feride yeni bir olayın peşine düşerler. Kader ve Meral büyük bir kavgaya tutuşur. Sadri, Kader'in gerçek torunu olduğunu öğrenir. Mirası kaptırmak istemeyen Ejder ve Macide korkunç bir plan yaparlar.

FOX: KAYITDIŞI

Çavuş'u vurmuş olması Ali Kemal'i oldukça sarsmıştır. Belçikalı'nın eline geçen elmasları tekrardan alma görevi ise İdil ve Arda'nındır. Birlikte oldukça tehlikeli bir operasyona girişirler. Ekrem, çok büyük bir toplantı için yurtdışına çıkar ve bu toplantıda, yabancı partnerleriyle beraber, Ortadoğu'daki birçok ülkenin kaderini tayin eder. Zeynep, bir yandan abisinin düzenlediği yardım gecesinin organizasyonunu üstlenirken, diğer yandan, çalıştığı ilaç şirketinde farkına vardığı tuhaflıkların peşine düşer. Adnan, Sevda'ya yakınlaşma çabasındadır ve ona bir davasında yardımcı olur. Nejat ve Tıfıl'ın yollarının tekrardan kesişmesi, Perihan'ın ona karşı olan düşüncelerinde değişime sebep olacaktır.  İnci, yaşadığı olayların stresine daha fazla dayanamaz ve gözlerini hastanede açar. Bu durum, dikkatleri, onun tek arkadaşı olan Tuğba'ya çevirecektir. Kız kardeşi Ece ve kızı Tuğba'yla arası açılan Esra'nın, kocası Ali Kemal'e dair şüpheleri de giderek artmaktadır. Zeynep'le aralarındaki ilişkinin rengi gitgide değişen Ali Kemal ise, düzenlenen yardım gecesine katılıp, Ekrem Bey'in gizli kasasına ulaşmanın planlarını yapmaktadır.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.