Hava Durumu

Bu görüntü çok konuşulmuştu! MHP lideri Bahçeli'den İYİ Partili vekile sürpriz davet...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti'nin 2. Olağanüstü Kurultayı'nda Genel İdare Kurulu (GİK) üyeliğine yeniden seçilmeyen İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz'ı partisine davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2018 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2018 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bu görüntü çok konuşulmuştu! MHP lideri Bahçeli'den İYİ Partili vekile sürpriz davet...

MHP'den yapılan açıklamaya göre Bahçeli, bir araya geldiği bazı gazetecilerin, Meclis'teki yemin töreninin ardından kendisinin elini öpen Arkaz'ın İYİ Parti'nin 2. Olağanüstü Kurultayı'nda GİK dışında kalmasıyla ilgili sorusunu yanıtladı.

"İYİ Parti İstanbul Milletvekili Sayın Hayati Arkaz el öpme hadisesinden sonra sistemli bir şekilde saldırılara maruz kalmış ve dışlanmıştır" ifadesini kullanan Bahçeli, Arkaz'ın GİK listesinin dışında bırakıldığını hatırlattı.

Bahçeli, "Değerli dava arkadaşımız Hayati Arkaz ve benzeri durumdaki arkadaşlarımızı yakından takip ediyoruz. MHP olarak öncelikle değerli dava arkadaşımız Hayati Arkaz'ı partimize davet ediyoruz. Kamuoyunun bilgi ve takdirine sunarız" değerlendirmesinde bulundu.

Arkaz, TBMM'nin yeni döneminin başlangıcı olan yemin Meclis Yemin Töreni'nde Devlet Bahçeli'nin elini öpmesi dolayısıyla İYİ Parti çevrelerinde eleştirilmişti.

İYİ Partili Arkaz, "Nezaketen olmuş bir olay. Ağabey-kardeş ilişkisi. Siyasetle bir ilgisi yok" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.