Hava Durumu

Bu onur Kutlucanlar'ın

Bursa'da sosyal sorumluluk faaliyetleri yürüten ve eğitim alanında öncü çalışmalar yapan Bursa Muş Eğitim Vakfı'nda önceki gün plaket töreni düzenlendi. Törende hizmet binasının onarımına katkıda bulunan Kutlucan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kutlucan'a plaket takdim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2018 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2018 09:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bu onur Kutlucanlar'ın

-Sercan Diyaroğlu-

Bursa Muş Eğitim ve Hizmet Vakfı ihtiyaç sahibi öğrencilere burs imkanı sağlayan hayırseverler için bir plaket töreni düzenlendi. Yönetim kurulu üyeleri, hayırseverler ve öğrencilerin hazır bulunduğu törene Ak Parti Bursa Milletvekilleri Müfit Aydın ve Osman Mesten'la birlikte çok sayıda basın mensubu katıldı.

57 ÖĞRENCİYE BURS

2013 yılından itibaren topluma değer katan ve sosyal sorumluluk projelerine önemli katkılar veren Vakıf başarılı gençlere olan koşulsuz desteğine tüm hızıyla devam ediyor. Eğitim alanında başarılı olan öğrencilere fırsat eşitliği tanımak adına ve toplum adına yararlı bireyler olmalarını sağlamak amacıyla bu yıl da 57 öğrenciye burs imkanı sağlandı.

PLAKET VERİLDİ

Törene Kutlucan Holding adına katılım gösteren Fatih Kutlucan'a ödülünü Vakıf Başkanı İhsan Akın takdim etti. Muşlu birçok iş adamının katıldığı bu özel günde derneğe bağışta bulunan diğer hayrseverlerde Bakan Akın'ın elinden plaketlerini aldı

KİŞİSEL OLARAK TANIMIYORUZ

Vakfın Burs başvurularının her yıl 15 Eylül ve 15 Ekim tarihleri arasında yapıldığını belirten  Bursa Muş Eğitim ve Hizmet Vakfı Başkanı İhsan Akın söz konusu desteğin Kasım ve Haziran ayları arasındaki 8 ay boyunca devam ettiğini ifade etti. Başvuruların internet üzerinden yapıldığını vurgulayan Başkan Akın, burs başvurusu yapmak isteyenlerin www.musegitimvakfi.net sitesinin burs başvurusu yazan kısmındaki online formu doldurarak başvuru işlemlerini yapabileceklerini kaydetti. Vakfın imkan sağladığı hiçbir öğrenciyi kişisel olarak tanımadıklarını belirten Akın gelen başvurular arasında kriterlere en uygun olanların seçildiğini vurguladı.

YANLARINDAYIZ

Öğrencilerin yanında olmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Akın geçtiğimiz yıllarda başvuruların öğrenciler tarafından büyük ilgi gördüğünü aktardı. Vakıf olarak öncelikli amaçlarının öğrencilerin kendilerini birer dünya vatandaşı olarak yetiştirmelerine aracılık etmek olduğunu belirten Akın vakıf olarak bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de onların yanında yer alacaklarını ifade etti. Gerçekleştirilen törenin ardından konuklara Muş'un yöresel yemeği olan 'Muş Köftesi' ikram edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.