Hava Durumu

Bu yazı Melih Gökçek'i çıldırtacak!

Ertuğrul Özkök, bugünkü yazısında Gökçek'i oldukça sinirlendirecek bir yazı kaleme aldı. Miami'deki kasırga felaketinin ardından Gökçek'in "Mevlam onlara öyle bir dert ver ki bizleri unutsunlar" twitini hatırlatan Özkök, "Acaba benim ahım mı tuttu diye düşündüm... Yok yok, kasırga kurbanı Miami halkının ahı tuttu..." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2017 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2017 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bu yazı Melih Gökçek'i çıldırtacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifasının istediğine yönelik iddialar, gündemdeki yerini koruyor.

Birçok belediye başkanının Erdoğan tarafından istifasının istendiğine yönelik iddialar üzerine, gözler söz konusu beş başkana çevrildi.

Bugünkü yazısında iddiaları değerlendiren ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le ilgili sert bir açıklamada bulunan Hürriyet gazetesinin önemli yazarlarından Ertuğrul Özkök,  "Mevlam ona öyle bir dert ver ki Türkiye onu unutsun" başlıklı yazısında Gökçek'in, Batılı devletlerin başına büyük belalar gelmesi için attığı twitleri hatırlattı.

Miami'deki kasırga felaketinin ardından Gökçek'in attığı"Mevlam bizle uğraşanlara öyle dert ver ki bizi unutsunlar" diyerek ABD'deki kasırgayı ima etmiş,sosyaş medyadan büyük tepki çekmişti.

Ertuğrul Özkök, yazısında, "Melih Gökçek, bu sözleri kasırga felaketini yaşayan Miami halkı ile dalga geçmek için söylemişti. Ben ne demiştim? "Batsın senin bu Twitter'lı belagat şehvetin" demiştim... Bu ne biçim laftır... Arkasından da şunu eklemiştim... "Yoksa ben de senin gibi yapıp 'Mevlam, bütün Türk milletinin üzerine bu utancı saran adama öyle bir dert ver ki, bu batasıca tweet'leri bir daha atamasın' mı desem...

Acaba benim ahım mı tuttu diye düşündüm... Yok yok, kasırga kurbanı Miami halkının ahı tuttu..." ifadelerini kullandı.

Gökçek'in, Özkök'ün bu yazısına cevap verip vermeyeceği merak ediliyor. Sıkı bir Twitter kullanıcısı olan Melih Gökçek, attığı Twitlerle ve üslubu ile sık sık eleştirilerin hedefi haline geliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.