Hava Durumu

Bunu yapan bir öğretmen! Çocuğa kabusu yaşattı

İstanbul Esenler'de öğrencisinin yüzünü kitapla yaralayan öğretmen Nadir D.'nin (52) yargılandığı davada Adli Tıp'ın hazırladığı ön rapor mahkemeye sunuldu. Raporda olaydan dolayı çocuğun yüzünde kalıcı iz oluştuğu belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2018 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2018 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bunu yapan bir öğretmen! Çocuğa kabusu yaşattı

Bakırköy 29. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, öğretmen Nadir D. ve müşteki avukatı katıldı. Duruşmada hakim, Bakırköy Adli Tıp Şube Müdürlüğü'nden ilgili ön raporun geldiğini belirtti. Raporda öğrenci H.S.S'nin yüzünde 2 santimetrelik ciltten koyu renkli ve yüzde sabit iz niteliğinde yara izi olduğu aktarıldı. Rapora karşı diyecekleri sorulan sanık Nadir D. "Olayın benimle ilgisi yoktur, olay sonra olmuştur" dedi.

'MAĞDUR ÇOCUK, BU NEDENLE EN AĞIR CEZA VERİLSİN'

Müşteki avukatı Şahin Baran ise "İzin sabit olduğu bellidir. Sanığın eğitimci, mağdurun çocuk olması nedeniyle en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz" dedi.

Mahkeme, mağduru İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk ederek, yüzündeki yara izinin sabit eser mahiyetinde olup olmadığı hususunda heyet raporu aldırılmasına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Esenler'de bir ilkokulda öğretmenlik yapan Nadir D. (52) 20 Nisan 2017 günü iddiaya göre dersi dinlemeyen öğrencisi H.S.S.'ye elinde bulunan kitabın sivri köşesi ile vurdu. Göz altına gelen bu darbe sonucu yaralanan ilkokul öğrencisi çocuğa 4 dikiş atıldı. Yaşanan olayla ilgili aile ve çocuk şikayetçi oldu.

İfadesi alınan öğretmen Nadir D., öğrencisinin sıraların arasında dolaşırken kitabı gayri ihtiyarı çocuğun gözlüğüne değdirdiğini ve yaralanmaya sebebiyet veren cismin kitap değil gözlük olduğunu söyledi. Öğrenci H.S.S. ise kalemini yere düşürdüğünü ve almaya çalışırken öğretmeninin dersi dinlemediği için yüzüne vurduğunu belirtti.

Öğretmen Nadir D. hakkında "Kamu görevlisinin sahip olduğu nüfuzu kötüye kullanmak suretiyle, çocuğa karşı silahla basit yaralama" suçundan, 6 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis isteminde bulunuldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.