Hava Durumu

Burçların en zayıf kişilik özellikleri!

Her insanın güçlü olduğu yönler kadar zayıf olduğu noktalar da mevcuttur. İnsanın daha iyi gelişim gösterebilmesi için bu zayıf yönleri bilip onlar üzerine çalışması gerekir. Bu yazımızda hangi burcun hangi yönden zayıf olduğunu derledik.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2021 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2021 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Burçların en zayıf kişilik özellikleri!

Koç: Zodyak kuşağının ilk burcu Koçlar kontrolü ele almayı severler. Kendilerinden başka kimsenin orumluluğu ele almasını istemezler. Doğuştan lider olan bu burç çok sık aşka gelir ve başkalarından gelen düşüncelere ve sözlere çok itibar etmezler. Kendi istediklerini başkalarına yaptıramazlarsa çabucak öfkelenebilirler.

Boğa: Güvenilir ve istikrarlı olsalar da Boğalar büyümelerini ve değişmelerini engelleyen bir düzen kurabilirler. Başarısızlık korkuları çok yüksek olduğunda yeni şeyler denemeyi reddedebilirler. Boğalar sık sık kendi ruitnlerine yenik düşerek eline geçen fırsatları değerlendirme şansını ıskalayabilir.

İkizler: İkizler burcu genellikle karar verme konusunda çok zor zamanlar yaşayabilir. Genellikle bir işe, bir hobiye, bir fikire takılıp kalmazlar. Asla tam anlamıyla oturmuş bir hayat süremezler çünkü asla oldukları şeyden tam olarak emin olamazlar.

Yengeç: Zodyak kuşağının dördüncü burcu olan Yengeçler duygularının onları alt etmesine izin verme eğiliminde olurlar. Korumacı tavırlara çok ihtiyaç duyarlar çünkü genellikle özsaygılarıyla ilgili sıkıntılar yaşarlar. Mizaçları değişkendir bu nedenle anksiyete ve depresyona yatkındırlar. Karamsar oldukları için zaman zaman dünyaya olan inançlarını yitirebilirler.

Aslan: Bu burcun gururu zaman zaman kibirle karıştırılabilir. Sürekli ilgi çekme istekleriyle çevrelerindeki insanları sinir edebilirler. Genellikle başkalarından gelen öneri ve ikazları kulak ardı ederler çünkü en iyi bilenin kendileri olduğunu düşünürler.

Başak: Genellikle güçlü tarafı olarak bilinen analitik düşünme zaman zaman Başakların en zayıf noktaları olabilir. Her şeyin arkasında derin anlamlar bulmaya bayılırla fakat problem çözme ihtiyaçları kaygılanmalarına sebep olabilir. Kendilerini ve çevresindekileri sert bir şekilde eleştirmeye meyillidirler.

Terazi: Çoğu zaman huzurlu ve sakin olsalar da eğer bir Teraziyi üzdüyseniz kolayca ciddi bir düşman edinebilirsiniz. Bir problem karşısında sizi rahatlatmak yerine sessiz kalmayı tercih ederek pasif agresif bir tutum sergileyebilirler. Ayrıca kindar olmaları nedeniyle dostluklarını da kolayca sonlandırabilirler.

Akrep: Tutkunun burcu Akrep romantik ilişkilerde ciddi gerilimler yaratabilecek kıskanç bir mizaca sahiptirler. Kırılgan bir yapıya sahip olmaları nedeniyle güven sorunları yaşayıp içlerine kapanabilirler. Eğer kötü taraflarına denk gelirseniz size ciddi bir ders vermek isteyebilirler.

Yay: Dikkat dağınıklığı Yay burcunun göbek adıdır. Çabucak sıkılmaya meyillidirler bu nedenle de başladıkları şeyi bitirme konusunda çok iyi oldukları söylenemez. Ayrıca onlara ne yapmaları gerektiğinin söylenmesinden de nefret ederler bu da otoriteye karşı çıkmalarına neden olur. Çok sabırsız olmaları arkadaşlarıyla problemler yaşamalarına sebep olabilir.

Oğlak: Statü ve para takıntıları Oğlakları tam bir işkolik yapar. Ölene kadar çalışmak ancak Oğlak burcunun kaldırabileceği bir şeydir. İş ve kendi hayatları arasındaki dengeyi korumak konusunda zorluk yaşayabilirler. Ayrıca başarılarından dolayı övünmeye meyilli olmaları çevrelerindeki insanların onlardan uzaklaşmasına neden olabilir.

Kova: Duygularını ifade etmekte çok zorluk çeker Kova burçları. Maceraya ve seyahat etmeye bayılırlar. Bu nedenle onları odaklanmış ve aklı başında görmek zaman zaman zor olabilir. Bir Kova, uçarı görünebilir çevresinde neler olup bittiğine dikkat etmek yerine kendi dünyasında kalmayı tercih ederler.

Balık: Balıklar çoğunlukla duygularının üstün gelmesine izin verirler. Ayrıca gerçeklerle yüzleşmek yerine gerçeklerden kaçma eğilimindedirler. Eğer bir Balık yaratıcı bir çıkar yol bulamazsa, kaçma dürtüleri yoldan çıkmasına neden olabilir.

Kaynak: Hthayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.