Hava Durumu

Bursa Arabayatağı minibüsçülerinden 'kartlı sistem' mesajı: Anlaşmaya hazırız!

Kartlı sistem için BURULAŞ ile görüşmelerin sürdüğünü belirten Esenevler/Arabayatağı durak temsilcisi Refik Şehmusoğlu, gereken alt yapının sağlanması durumunda tüm üyelerin ikna olup sisteme geçebileceğini ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2020 06:09
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2020 06:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Arabayatağı minibüsçülerinden 'kartlı sistem' mesajı: Anlaşmaya hazırız!

Serhat İNCİ

Bursa minibüslerine kartlı sistem için çalışmalar devam ediyor. Esenevler/Arabayatağı durak temsilcisi Şehmusoğlu, Bursa Ulaşım (BURULAŞ) ile görüşmelerin devam ettiğini kaydetti. Yakın zamanda bir toplantı daha yapacaklarını ifade eden durak temsilcisi Refik Sehmusoğlu, şartlar sağlanırsa anlaşmaya hazır olduklarını söyledi.

ÜYELER TOPLANIYOR

Durak temsilcisi Şehmusoğlu, "Kent toplu taşımacılığı yaparak ara sokaklardan çıkmaz istiyoruz. Belediyemiz ile dönüşümün nasıl olacağına dair görüşmemiz oldu. Yolcu bazlı olacak uygulama ile hangi güzergahlara çalışacağımız konusunda yakın zamanda üyelerimizi bilgilendireceğiz" dedi.

ÇAPAR KATILIM SAĞLAYACAK

Toplantıya BURULAŞ Genel Müdürü Mehmet Kürşat Çapar'ı da çağıracaklarını belirten Şehmusoğlu, gereken alt yapının sağlanması durumunda tüm üyelerin ikna olup sisteme geçebileceğinin altını çizdi. Görüşmenin tarihinin henüz netleşmediğini aktaran Şehmusoğlu, Kurban Bayramı'ndan sonra görüşüleceğini aktardı.

GÜZERGAH PÜRÜZÜ

BURULAŞ ile yeni sistemde Kent Meydan'ı güzergahından ayrılmadan ek bir güzergah düzenlemesi yapılabileceğini ifade eden Şehmusoğlu, "Bizlere 'Gerekirse otobüse geçirebiliriz' dediler. Ayrıca metroya dikey ve yatay çalışma konuları gündeme geldi. Kartlı sistemde yolcu bazlı uygulamada fiyat görüşmemiz oldu" diye konuştu.  Geçen günlerde konuyla ilgili gazetemiz Yenidönem'e açıklamalarda bulunan BURULAŞ Genel Müdürü Mehmet Kürşat Çapar kimseyi mağdur etmeyeceklerini belirterek herkesi kazanmak istediklerini söylemişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.