Hava Durumu

Bursa bu vahşi olayla sarsıldı! Sevgilisini yakan caniyle ilgili flaş gelişme

Bursa'da kendisinden ayrılmak isteyen 2 çocuk annesi sevgilisi Şengül Vatansever'i yakarak araçtan atan ve ölümüne neden olan şahıs, hastanedeki tedavisinin ardından emniyete götürüldü. Burada susma hakkını kullanan katil zanlısı, adliyeye sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2018 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2018 18:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa bu vahşi olayla sarsıldı! Sevgilisini yakan caniyle ilgili flaş gelişme

Olay Yıldırım'a bağlı Millet Mahallesi'nde meydana geldi. 2 çocuk annesi Şengül Vatansever (32), bir süredir birlikte olduğu Ümit V'ye ayrılmak istediğini söyledi. Bunu kabullenemeyen Ümit V. Kütahya'dan Bursa'ya gelerek genç kadınla görüşmek istediğini söyledi. Son kez görüşmeyi kabul eden Vatansever, ayrılma isteğini yineleyince, Ümit V. tarafından yakılarak öldürüldü.

Olaydan sonra genç kadını söndürmeye çalışırken kendisi de yanan ve kaçmaya çalıştığı sırada kaza yaparak yaralanan Ümit V'nin hastanedeki tedavisi bitti. Ümit V. tedavisinin hemen ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirlii ekiplerince gözaltına alındı. Cinayet ekiplerince olaya ilişkin ifadesi sorulan katil zanlısının ifade vermeyeceğini ve susma hakkını kullanacağını söylediği öğrenildi. Ümit V. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İŞTE O KORKUNÇ ANLAR:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.