Hava Durumu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş'tan flaş açıklama! 'Sonucuna katlanırlar'

Bursa'nın Mudanya ilçesi Göynüklü ve Çağrışan mahalleleri mevkisinde çıkan yangın halen tam olarak kontrol altına alınamadı. Olay yerine giden Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş Göynüklü ve Çağrışan'da yangının kontrol altına alındığını belirtip rant iddialarına ilişkin "Yanlış yapan varsa sonucuna katlanır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2018 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2018 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş'tan flaş açıklama! 'Sonucuna katlanırlar'

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yangın bölgesine giderek çalışmaları takip etti. Aktaş, "Yangın yolun her iki tarafından başlamış. Neden ve nasıl çıktığı bilinmiyor. Hem Bursa Büyükşehir Belediyesi hem de Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri müdahale ediyor. Burada evler var. Evlere sıçramaması için iş makinelerimizi seferber ettik. Şu anda sebebini sorgulamaktan ziyade, acilen müdahale etmek zorundayız.  Göynüklü ve Çağrışan bölgesindeki yangın kontrol altına alındı" dedi.

Sosyal medyadaki rant iddialarına da işaret eden Başkan Aktaş, "9 ay oldu göreve geleli. Kesinlikle imarla alâkalı dik bir duruş sergilediğimizi herkese hissettirdik. Yanlış yapan var ise sonucuna katlanır. Bu bir şerefsizliktir. Bunun bir tarifi yok. Bizim şu an el birliği ile söndürmeye çalışıyoruz. Bakanlıktan ve diğer illerden de helikopter ve uçak istedik" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.