Hava Durumu

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde gündem Altepe

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde gündem istifasını açıklayan Recep Altepe oldu. CHP ve MHP zorla istifaların demokrasiye uymadıklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2017 19:26
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2017 19:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde gündem Altepe

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe,  iki gün önce görevinden çekildiğini açıkladı. Birçok başkanın istifa ettiği kritik bir sürecin ardından bugün Büyükşehir Belediyesi'nin ekim ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Başkanvekili Atilla Ödünç ve AK Parti Grup Sözcüsü Ercan Barutçuoğlu, yaptığı hizmetlerden dolayı Altepe'ye teşekkür etti.

CHP Grup Sözcüsü Erdal Aktuğ, ise Başkan Altepe'nin istifa gerekçesinin ne olduğunu kamuoyuna açıklaması gerektiğini söyledi. Altepe'nin kendileriyle helalleşmesini beklediklerini de belirten Aktuğ, belediye başkanlarının istifaya zorlanmasının demokratik ve hukuka uygun olmadığını ifade etti.

MHP Grup Sözcüsü İhsan Bilgili ise, Belediye başkanlarının istifa sürecinin doğru yönetilmediğini düşündüğünü, demokrasiye uymadığını söyledi.

 

-

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.