Hava Durumu

Bursa Büyükşehir'den doktorlara bayram ziyareti!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Çekirge Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek, doktorların 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2021 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2021 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa Büyükşehir'den doktorlara bayram ziyareti!

Çekirge Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz ve hastane yönetimiyle birlikte görev yapan doktorları görevleri başında ziyaret edip, çiçek takdim ederek 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Başkan Aktaş, Türkiye'nin ve dünyanın bir yıldır içinde bulunduğu sürecin özellikle sağlık çalışanlarını çok ciddi etkilediğini söyledi.

Türkiye'de yapılan sağlık yatırımlarının yanında sağlık çalışanlarının özel gayretleriyle sürecin en az hasarla atlatıldığını hatırlatan Başkan Aktaş, "Pandeminin en fazla hissedildiği Kasım-Aralık aylarında ve şu anda nasıl canla başla çalıştıklarını bizzat görüyoruz.

Sağlık çalışanlarına teşekkür etmek için ne yapsak azdır. 14 Mart Tıp Bayramı'nı vesile kılarak sağlık çalışanlarına teşekkür etmek istedik. Tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı kutlu olsun" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başhekimliği de ziyaret ederek sağlık çalışanları için oluşturdukları Sağlık Kahramanları Hatıra Ormanı'nda Çekirge Devlet Hastanesi yönetimi ve çalışanları adına dikilen fidanların sertifikasını teslim etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.