Hava Durumu

Bursa CHP eski il başkanı aday adaylığını açıkladı!

24 Haziran seçimleri öncesi başvurular devam ediyor. Bursa CHP eski il başkanı Zafer Yıldız da seçimlerde aday adayı olduğunu açıklayan isimler arasına girdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2018 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2018 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa CHP eski il başkanı aday adaylığını açıkladı!

Seçimlere az bir zaman kala miletvekilliği aday adaylığı için başvurular hızlı bir şekilde devam ediyor. Bursa CHP eski il başkanı Zafer Yıldız da bugün yaptığı açıklama ile aday adayı olduğunu belirtti. 

Yıldız açıklamasında şunları söyledi:

"Adaleti, özgürlüğü, eşitliği, demokrasiyi vaat etmek kolaydır. Aslolan bunların uygulayıcısı olmaktır. Ülkemizi on altı yıldır yönetenler, aradan geçen bunca zaman sonrasında, bunların güvencesi olacakları iddiasıyla baskın bir seçim tarihi belirledi. On altı yıldır Ülkemizi adaletten, özgürlükten, eşitlikten, demokrasiden uzaklaştırdıklarını, 'daha fazla özgürlük, daha fazla demokrasi' diyerek kendileri de kabul etmiş oluyorlar. Bu komik olmaktan öte trajikomik bir durumdur.

Bugün hangi konuya ve neresinden bakarsak bakalım ülkenin içine itildiği durum vahimdir. Ülke güvenliği ve bütünlüğü, içte ve dışta tehdit altındadır. İnsan hakları ve hukukun üstünlüğü ilkeleri değersizleştirilmiştir. Kuvvetler ayrılığı rafa kaldırılmış, bireysel hak ve özgürlükler tek iradenin iki dudağı arasına sıkışmıştır. Eğitim sistemi yap-boz tahtasına çevrilmiş, ekonomi by-passların bile yetersiz kaldığı bir krize girmiştir.

Bu şekilde sıralayabileceğimiz onlarca sorun karşısında,  kendi başımızın çaresine bakmak, yurtseverliğimize ihanettir. Bu nedenle, vaat etmekle kalmayıp, Kuvayi Milliye ruhuyla, ülkemize gerçek anlamda demokrasi, adalet, özgürlük, eşitlik değerlerini "Cumhuriyet" rejimi ile sağlamış olan iradelerin bayrağını taşıyan  milyonlardan biri olarak, halkımın vekilliğine CHP Bursa'dan aday adayıyım"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.