Hava Durumu

Bursa'da 20 mahalleyi susuz bıraktılar

Bursa'da bir internet sağlayıcı firma alt yapı çalışması yaparken, su borularına zarar vererek, birçok mahallenin bir süre susuz kalmasına yol açtı. Yaşanan koordinasyonsuzluk yüzünden canlarından bezdiklerini söyleyen vatandaşlar ise isyan etti

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2017 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2017 09:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da 20 mahalleyi susuz bıraktılar

Bursa'da internet için sokakları tek tek kazan firma çalışanları, her gün ya su borusunu kesiyor ya da elektrik kablolarına zarar veriyor. Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde ikamet eden vatandaşlar, yaşanan koordinasyonsuzluk yüzünden kendilerinin mağdur olduğunu söyledi. Dün bir internet sağlayıcı firma fiber optik kablo döşerken, içme suyu borularına zarar vermesi sebebiyle Osmangazi ilçesinin Pınarbaşı, İvazpaşa, Tahtakale, Kavaklı, Mollafenari, Nalbantoğlu, Maksem, Hocaalizade mahalleleri ile Yıldırım ilçesinin Karaağaç, Namazgah, Umurbey, Emirsultan, Kurtoğlu, Musababa, Karamazak Mahallesi Kültür Sokak ve civarındaki sokaklar susuz kaldı.

BU İŞİN BİR ÇARESİ OLMALI!

Yapılan kazılarda kimsenin bir birinden haberi olmadığını ifade eden Karamazak Mahalle Muhtarı Cevdet Bayram, "Online sistem ile ilgili fiber kablo döşeniyormuş. Mahalleler tek tek kazılıyor. Ancak bu kazılarda çok sıkıntılar yaşanıyor. Bilinçsiz ve koordinasyonsuz yapılan kazılar hem elektrik hem de sularımızın kesilmesine sebep oluyor. Sorumluların bunu takibini yapmalıdır. 2-3 gün suların gelmediğini biliyoruz. Elektrik kabloları hemen hemen her sokakta kesiliyor. Bu şekilde devam ederse bazı mahallelerde çalışanlar sıkıntı yaşar. Çünkü vatandaşlar çok dertli. Yetkili şu anda 20 mahallede suyun olmadığını ifade ediyor. Ne zaman geleceğine dair de hiç kimse bilgi vermiyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.