2019-2020 eğitim-öğretim yılının 1. dönemi TOKİ Şehit Jandarma Er Ali Bakış İlkokulu'nda gerçekleşen karne töreni ile sona erdi. Öğrencilerin karnelerini, Bursa Valisi Yakup Canbolat'ın elinden aldıkları törene Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Kaymakamı Zafer Orhan, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger ve Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer katıldı.
Bursa Valisi Yakup Canbolat ve beraberindeki protokol öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Karne alan öğrencilere satranç takımının hediye edildiği törende protokol, önce sınıfları gezdi ardından öğretmenler odasında öğretmenlerle sohbet etti.
Karneler bir başarı ya da başarısızlık göstergesi olarak görülmemeli
Yoğun geçen bir dönemin ardından girilen yarıyıl tatilin yeni döneme hazırlanma noktasında çocuklar için bir nefeslenme süresi olduğunu dikkat çeken İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, alınan karnelerin bir başarı ya da başarısızlık göstergesi olarak görülmemesi gerektiğini hatırlattı. Çocukların göstereceği her türlü başarıda yanlarında yer almanın, geleceğe yönelik atacakları her adımda büyük bir güven ve inancı da beraberinde getireceğini vurguladı. Velilere tatil süresinde çocuklarıyla vakit geçirmeye özen göstermeleri konusunda hatırlatmalarda bulunan Dülger, paylaşılan bu zamanların gelecekte çocukların hatırasında kalacak en önemli ve en değerli günler arasında yer alacağını belirtti. Dülger, "Bursa eğitimi için bir dönem boyunca özverili ve fedakârca yürüttükleri çalışmalarından dolayı kıymetli öğretmenlerimize teşekkürlerimi sunuyor, öğrencilerimize ve velilerimize iyi tatiller diliyorum" dedi.
9 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayan 2019-2020 eğitim öğretim yılı birinci kanaat dönemi bugün sona erdi. İkinci kanaat dönemi ise 3 Şubat 2020 Pazartesi başlayacak.
En Çok Okunan Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kafe ve restoranların 'Batıyo...
Uyarılar peş peşe geliyor! Meteoroloji Bursa...Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bursa'da kuvvetli rüzga...
Bursa'da tüm malzemeleri çalınan kardeşler ö...Bursa'da dükkanları soyulan kuaför kardeşler önce üz...
3 yeni GDO'lu hayvan yemine onayTarım ve Orman Bakanlığı'nca, Beyaz Et Sanayicileri ...
Bursa'da huzurun adresi buz tuttu!Doğal güzellikleri ile her mevsim büyüleyen Karacabe...
Bursalı arkadaşların iç üşüten geleneği! Don...Uludağ'da sezonun geç açılması onları da etkiledi.&n...
Bursa'da kış ortasında yılan şoku!Bursa'nın İznik ilçesinde tarlasını süren çiftçi, kı...
Suudi Arabistan Krallığı'nın tespihleri Burs...Bursa'nın İznik ilçesinde berberlik mesleğini bıraka...
Bursa'da eksi 10 derecede zorlu mesai!Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da...
Sokak ortasında bıçaklanan Kıbrıs Gazisi hay...Çorum'da çıkan kavgayı ayırmaya çalışırken göğsünden...
Bursa'da iki araç kafa kafaya çarpıştı! Yara...Bursa'da iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazad...
Alman devinden Türkiye'de yatırım yapma planı!Dünyanın önde gelen temizlik teknolojileri şirketi K...
HDP'nin Esenyurt İlçe Başkanlığı'na terör ba...HDP Esenyurt ilçe binasında asılı, terör örgütü PKK ...
Bursa'da bulutların dansı büyüledi!Bursa'da havanın lodoslu olması sebebiyle bulutların...
Türk gemisine korsan baskını! Dışişleri Baka...Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Türk gemisine korsan bas...