Hava Durumu

Bursa'da 6 kişilik aile birbirine girdi!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 6 kişilik aile arasında tartışma çıktı. Ailenin babası, çocukları ve gelinleri tarafından saldırıya uğradı.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2017 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2017 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da 6 kişilik aile birbirine girdi!

Bursa'nın İnegöl ilçesi Ertuğrulgazi Mahallesi'nde henüz bilinmeyen bir nedenle aile bireyleri arasında tartışma çıktı. 5 kişi evin babasını tekme, tokat ve sopalarla darp etti. Baba 57 yaşındaki Mehmet A. kanlar içinde kaldı.

Kavga sokağa da taşında mahalle sakinleri kavgayı ayırmak istedi fakat başarılı olamadı. Olay yerine emniyet ekipleri çağrıldı. Polisler, babayı öfkeli şahısların elinden zorla kurtardı.

Durumu ağır olan Mehmet A.'ya ilk müdahaleyi olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaptı. Mehmet A. daha sonra ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine götürülerek tedavi altına alındı. Babanın kafasından ağır darbeler aldığı belirlendi.

Kavgaya karıştıkları gerekçesiyle aile bireylerinden Mehmet A.'nın eşi 47 yaşındaki Hayriye A., kızları ve gelinlerinden Şaizer A., 26 yaşındaki Ömer A., 17 yaşındaki Betül A. ve 14 yaşındaki Fatma A., ekipler tarafından ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.