Hava Durumu

Bursa'da 7 kişinin öldüğü kazadan kahreden detay

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 7 kişinin hayatını kaybettiği 18 kişinin de yaralandığı kazanın ardından ortaya çıkan detaylar yürek parçalıor.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2017 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2017 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da 7 kişinin öldüğü kazadan kahreden detay

Ali(46) ve Satı(39) Gültekin çiftinin üniversiteyi bu yıl kazanan oğulları Engin Gültekin'in(19) kayıt işlemleri için diğer iki çocukları Ercan(16) ve Ebru(7) ile astsubay olan ağabeyleri Emin Gültekin(52) ve kızı Ezgi Gültekin(14)'ide yanlarına alarak hep birlikte Tokat'ın Zile ilçesi Çayır köyünden Bursa'ya geldikleri kayıt işlemlerinin tamamlanmasının ardından Gebze'deki yakınlarının yanlarına gitmeyi planladıkları öğrenildi. Sürücü Ali Gültekin'i yalnız bırakmamak için yolculuğa sonradan dahil olan astsubay Emin Gültekin'in Burdur'da görev yaptığı emekliliğine kısa bir süre kaldığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, kaza Bursa - Ankara Karayolu Babasultan mevkiinde sabah saat 08.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Ankara istikametinden Bursa istikametine seyreden Ali Gültekin idaresindeki 60 ZC 155 plakalı hafif ticari araç dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıkıp karşı şeride geçti. Sürücüsünün uyuduğu iddia edilen ticari araç karşı yönden gelen Fatih Ş. idaresindeki 16 NTM 81 plakalı işçi taşıyan servise çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen ticari araçta bulunan sürücü Ali Gültekin, eşi Satı Gültekin, çocukları Engin, Ercan ve Ebru Gültekin ile aynı araçta bulunan Astsubay ağabey Emin Gültekin ile küçük kızı Ezgi Gültekin feci şekilde can verdi.  Bursa'dan İnegöl'e işçi taşıdığı öğrenilen bir inşaat firmasına ait servisteki işçiler B.K., F.A., H.G., Ü.A., R.C., G.A., İ.Y., M.Ç., A.B., M.T., N.A., A.B., A.B., A.K., K.K., M.U., O.A., F.Ş. ise yaralı halde İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ OLACAKTI

Yaşanan feci kazanın ardından detaylarda gün yüzüne çıkmaya başladı. Zile'de torna dükkanı olduğu öğrenilen Ali Gültekin'in büyük oğlu Engin Gültekin'in bu yıl Uludağ Üniversitesi İngilizce öğretmenliği bölümünü kazandığı Ali ve Satı Gültekin çiftinin diğer iki çocukları Ercan ve Ebru Gültekin'i de yanlarına alarak kayıt için Bursa'ya yola çıktıkları öğrenildi

ASTSUBAY AĞABEY VE KÜÇÜK KIZI DA AYNI ARAÇTA CAN VERDİ

Öte yandan Sürücü Ali Gültekin'in ağabeyi Astsubay ağabeyi Emin Gültekin'in Burdur'da görev yaptığı öğrenildi. Kardeşini uzun yolculukta yalnız bırakmamak için yolculuğa sonradan dahil olan ağabey Emin Gültekin'inde kızı Ezgi Gültekin ile birlikte aynı araçta can verdiği ortaya çıktı. Öte yandan hayatını kaybeden Astsubayın üzerinden çıkan Gülizar Gültekin'in ismine düzenlenmiş kimliğin eşine ait olduğu eşinin yanlarında bulunmadığı öğrenildi.

YAKINLARI ADLİ TIPTA FENALIK GEÇİRDİ

Kazada hayatını kaybeden Gültekin ailesinin fertlerinin cesetleri otopsi için Bursa Adli Tıp Morguna getirildi. Acı haberi alan ailenin yakınları morg önüne akın etti. Cesetlerin teşhis edilmesinin ve otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından cenazeler defnedilmek üzere Tokat'ın Zile ilçesine bağlı Çayır köyüne gönderildi. Cenazeleri teslim alan Gültekin ailesinin yakınları fenalık geçirdi. Acılı aile güçlükle teselli edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.