Hava Durumu

Bursa'da acı son! Bıçaklandı, kendi imkanlarıyla gittiği hastanede öldü...

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, gece geç saatlerde bıçakla yaralı olarak özel bir hastanenin acil servisine gelen şahıs, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cinayeti işleyen şahsın, hayatını kaybeden adamın yeğeni olduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2018 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2018 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da acı son! Bıçaklandı, kendi imkanlarıyla gittiği hastanede öldü...

Bursa'nın Gemlik ilçesinde Mehmet Şerefhan (35) isimli bir şahıs, gece geç saatlerde bıçakla yaralı olarak özel bir hastanenin acil servisine geldi. Sağlık ekipleri tarafından hemen tedavi altına alınan yaralı şahıs, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şerefhan'ın cenazesi Gemlik Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken polis ekipleri olayın zanlısı olduğu öne sürülen bir kişiyi gözaltına aldı.

YEĞENİ ÇIKTI

Murathan Şerefhan'ı bıçaklayarak ölümüne neden olan şahıs, maktulün yeğeni çıktı. Yeğen E.Ş. ile dayısı Murathan Şerefhan arasında bilinmeyen bir sebepten ötürü tartışma çıktı. Sözlü tartışmanın büyümesi sonucu E.Ş., yanında taşıdığı bıçakla dayısını bıçakladı. Olaydan sonra E.Ş. ise Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından suç aleti olan bıçakla birlikte kıskıvrak yakalandı.Ekiplerin cinayetle ilgili soruşturması sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.