Hava Durumu

Bursa'da ağaç kıyımı: 'Kesmeden kurtarılamaz mıydı?'

Bursa Doğanbey'de 3 gün önce yaşanan kuvvetli fırtına nedeniyle zarar gören ağaçlarla yeterince ilgilenilmediğini belirten MHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Cemil Aydın, ağaçların kesilmesine de tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2018 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2018 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da ağaç kıyımı: 'Kesmeden  kurtarılamaz mıydı?'

MHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Grup Sözcüsü Cemil Aydın, 3 gün önce yaşanan kuvvetli fırtına nedeniyle sökülen ağaçlarla ilgili yerinde inceleme yaparak açıklamada bulundu.

Doğanbey'de yerinden sökülen ağaç fotoğraflarını paylaşıp Osmangazi Belediye Başkanlığı ve ilgili müdürlüğü gereği için göreve davet ettiklerini belirten Aydın, "Bugün gelinen nokta itibariyle bir ağaç budanmış diğer ağaç ise iple yan taraflarından bağlanmıştır.  Dolayısıyla bilgilenmek açısından sormak ve öğrenmek istiyoruz. Çözüm bu mudur? Kesmeden ağaçları kurtarmak mümkün değil midir? İplerle destek vererek diğer ağacı kurtarmak mümkün olacak mıdır?" şeklinde konuştu.

Aydın açıklamasını şöyle sürdürdü: "Bursa kamuoyu bilir ki, 2005 yılından bugüne kadar Doğanbey Kentsel Dönüşüm Projesi'nin A dan Z ye, en büyük probleminden en basit sorununa kadar takipçisi olduk. Sorunları ve çözüm yollarını ortaya koyduk.  Yeşil ve sosyal donatı alanları açısından yeterli olmayan bölgede geçmişte yaşanan diğer kuvvetli rüzgârlarda heba olan ağaçlarımızın yok olmaması için uyarı ve önerilerimize devam edeceğiz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.