Hava Durumu

Bursa'da ağız ve diş sağlığı randevuları durduruldu!

Sağlık Bakanlığı tarafından, yeni tip koronavirüs (Covid-19) ile mücadele tedbirleri kapsamında ülke genelindeki İl Sağlık Müdürlüklerine bağlı ağız ve diş sağlığı polikliniklerinde randevular süresiz olarak durduruldu.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2020 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2020 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da ağız ve diş sağlığı randevuları durduruldu!

Bursa'da hangi hastanelerde randevuların süresiz iptal edildiği ile ilgili açıklama Bursa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapıldı.

Yapılan açıklamada şu cümlelere yer verildi;

"Çin Halk Cumhuriyeti'nde ortaya çıkan ve çeşitli ülkelerden bildirimi yapılan, yeni bir alt tipe bağlı Koronavirüs hastalığı (COVİD-19) tüm dünya için halk sağlığı tehdidi oluşturmakta ve Bakanlığımız tarafından yakından takip edilmektedir. Konu ile ilgili Bakanlığımızın almakta olduğu tedbirler kapsamında sağlık tesislerindeki yoğunluğun en aza indirilmesi önem arz ettiğinden;

Acil olmayan diş hekimliği uygulamalarının mümkün olduğunca ertelenmesi amacıyla; Bursa Ağız Diş Sağlığı Hastanesi, Duaçınarı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Nilüfer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile hastanelerimizde bulunan diş polikliniklerinden alınan, mevcut MHRS randevuları iptal edilmiştir. Yeni bir talimata kadar diş tedavileri için MHRS randevusu verilmeyecektir. Acil hizmetler ise 7/24 kesintisiz devam edecektir."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.