Hava Durumu

Bursa'da anasınıfların kapatılmasıyla ilgili flaş açıklama: 'Mağduriyet olacak'

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında uygulamaya konan tedbirler kapsamında Bursa'da anaokulları ve anasınıflarının kapatıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Eğitim Sen Bursa 2 No'lu Şube Başkanı Fatih Gümüş, "Özel kreşlerin kapanması çalışan kadınlar başta olmak üzere ailelerde büyük mağduriyetlere neden olacak. Bu karar gözden geçirilmelidir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2020 06:00
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2020 06:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da anasınıfların kapatılmasıyla ilgili flaş açıklama: 'Mağduriyet olacak'

N. Nuri Yavuz

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında uygulamaya konan tedbirler kapsamında Bursa'da anaokulları ve anasınıflarının kapatıldığını hatırlatan Valilik, kamuoyunda oluşan 'resmi okullar kapalı, özeller açık' karmaşasını önlemek için ikinci bir açıklama yayınladı. Valilik açıklamasında İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla kent genelinde resmi ve özel ayrımı olmaksızın tüm anaokulu ve anasınıflarının faaliyetlerine ara verildiğini duyurdu.

Annelere izin verin!

Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Eğitim Sen Bursa 2 No'lu Şube Başkanı Fatih Gümüş, "Özel kreşlerin kapanması çalışan kadınlar başta olmak üzere ailelerde büyük mağduriyetlere neden olacak. Bu karar gözden geçirilmelidir. Ya da çalışan anneler de idari izinli sayılmalıdır" ifadeleriyle karara yönelik tepkisini dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.