Hava Durumu

Bursa'da anlamlı proje: 'İhtiyacın Olmayanı Getir, İhtiyacın Olanı Götür'

Bursa Gümüşhaneliler Birlik ve Dayanışma Derneği, Yerli Malı Haftası'nda 'İhtiyacın Olmayanı Getir, İhtiyacın Olanı Götür' adında anlamlı bir projeye imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2019 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2019 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da anlamlı proje: 'İhtiyacın Olmayanı Getir, İhtiyacın Olanı Götür'

Bursa Gümüşhaneliler Birlik ve Dayanışma Derneği, kullanılmayan kadın, erkek ve çocuk kıyafetleri ile ayakkabıların, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması amacıyla 'İhtiyacın Olmayanı Getir, İhtiyacın Olanı Götür' adında anlamlı bir projeye imza attı.

15 Temmuz Demokrasi Meydanında gerçekleştirilen etkinliğe Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da katıldı.

Projeye ilişkin açıklama yapan Dernek Başkanı Orhan Aydın, "Projemize destek veren hemşehrilerimiz ve dostlarımıza yine iki ay önce kurulan hanım kollarımıza başkanımız Asuman Üçüncü nezdinde tüm yöneticilerimize yönetim kurulu adına şükranlarımı sunuyorum. Yönetim kurulumuz doğduğumuz altın kalpli insanların şehri Gümüşhane ile doyduğumuz evliyalar şehri Bursa'da kültürel anlamda sorumluluğunu yerine getirmeye çalışırken sosyal sorumlulukların altına imza atmayı da kendilerine görev edinmiştir. İlerleyen süreçlerde farklı proje ve duyarlılık ile duyarlı ve tutarlı hareket etmeye devam edeceğiz. Ortak akıl ile hareket edip sorumluluklarımızı toplum yararına yerine getirmek tüm sivil toplum kuruluşlarının görevi ve önceliği olmalıdır. Tarihi, dini ve kültürel değerleri yaşayıp yaşatmak her bireyin önceliği olmalıdır" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.