Hava Durumu

Bursa'da baba 'derin' uykuya daldı, çocuk evde mahsur kaldı!

Bursa'da babası hiçbir sesi duymayacak kadar 'derin' bir uykuya dalan küçük çocuk, evde mahsur kaldı.  Annesinin durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, çilingir yardımıyla çocuğu kurtardı.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2018 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2018 09:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da baba 'derin' uykuya daldı, çocuk evde mahsur kaldı!

Olay merkez Osmangazi ilçesi Çirişhane Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kocası C.Ü. ile tartışan B.Ü, arka sokakta oturan ailesinin yanına gitti. Geceyi ailesiyle birlikte geçiren B.Ü. çocuğu P.Ü.'ye bakmak için eve geldiğinde ise içeriye giremedi. Ne yaptıysa sesini kocasına duyuramayan B.Ü., çocuğunun da ağlamalarına dayanamayınca durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri 2 yaşındaki P.Ü.ye zemin kattaki evin camını açtırmayı başardı. Çilingire de haber veren polis ekipleri, çocuktan kapının arkasındaki anahtarı çıkarıp getirmesini istedi.

Çocuk bütün çabalara rağmen anahtarı getiremeyince polisler ağlamasın diye cebinden çıkardıkları malzemelerle afacanı avutmaya çalıştı. Kısa sürede olay yerine gelen çilingir sayesinde eve giren anne, eşinin uyuyakaldığını fark etti. Meraklı gözlerle içeriden gelecek haberi bekleyen mahalleli ise derin bir nefes aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.