Hava Durumu

Bursa'da baba ve oğlu polisten kaçarken kaza yaptı, sonrası ise film gibi...

Bursa'da, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 29 Mayıs 2019 tarihinde çaldıkları araçla kaza yapan baba ve oğlu, tedavi gördükleri hastaneden firar etti. İki şahıs İnegöl'de yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2019 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2019 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da baba ve oğlu polisten kaçarken kaza yaptı, sonrası ise film gibi...

Kaza, İnegöl-Yenişehir kara yolunda meydana geldi. İnegöl'den çaldıkları otomobille Yenişehir'e gelen B.Ş. ve M.Ç.B., yakalanacaklarını anlayınca kaçmaya başladı. Polislerin 'dur' ihtarına uymayan sürücü B.Ş., güney çevre yolunda hızla giderken aydınlatma direğine çarptı.

Kazada B.Ş. ile yanındaki M.Ç.B. araçta sıkışırken, olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri şüphelileri sıkıştığı yerden kurtardı. Ağır yaralı olduğu belirlenen B.Ş. ve M.Ç.B. Yenişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. B.Ş. ile M.Ç.B.'nin tedavi sürecinin ardından gözaltına alınacağı açıklandı. Ancak Bursa'da tedavi gören her iki şahıs özel bir araçla hastaneden firar etti. 

Hakkında kesinleşmiş 4 yıl 6 ay hapis cezası bulunan B.Ş. (21) ve babası M.Ç.B.'nin kullandığı aracın İnegöl'e geldiği ihbarı üzerine emniyet ekipleri söz konusu aracı takibe aldı. Polis ile şahıslar arasında yapılan kovalamaca sonucu her ikisi de yakalandı. B.Ş kovalamaca esnasında düşerek ayağını kırdı. B.Ş. ve babası tedavisinin ardından Yenişehir emniyetine teslim edildi. 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.