Hava Durumu

Bursa'da bağ evinde dehşet! 16 yaşındaki çocuk, tartıştığı adamı baltayla öldürdü...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 16 yaşındaki bir çocuk, bağ evinde tartıştığı adamı baltayla öldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2020 20:44
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2020 20:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da bağ evinde dehşet! 16 yaşındaki çocuk, tartıştığı adamı baltayla öldürdü...

Alınan bilgiler göre olay,  Deydinler Mahallesi'nde bulunan bir bağ evinde meydana geldi. Kendisine ait bağ evine iftara giden Güven Akyil isimli şahıstan bir süre sonra haber alamayan kızı, bağ evine geldi. Talihsiz adamın kızı, babasını kanlar içerisinde yerde hareketsiz bir şekilde bulundu. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler şahsın baltayla öldürüldüğünü tespit etti.

Olay yerine gelen cumhuriyet savcısı incelemede bulundu. Şahsın cansız bedeni daha sonra İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayın ardından çalışmalarını yoğunlaştıran jandarma ekipleri, ölen şahsın en son 16 yaşındaki İ.B. ile olduğunu belirledi. Bunun üzerine İ.B. düzenlenen operasyonla evinde gözaltına alındı.

Zanlının ifadesinde Güven Akyil ile aralarında çıkan tartışma neticesinde bir anlık sinirle şahsı baltayla öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edilen şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma ise sürdürülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.