Hava Durumu

Bursa'da başhekim listeleri değişebilir

Yeni kabineyle birlikte sağlık bakanı da değişti. Bursa'daki kamu hastanelerine henüz yeni baş hekimler atanmamışken bu revizyon sağlık kulislerinde oldukça ses getirdi. Yazarımız Lale Akasoy bugünkü yazısında konuyla ilgili son duyumlarını okuyucularıyla paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2017 09:37
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2017 09:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da başhekim listeleri değişebilir

Yeni kabine revizyonuyla Sağlık Bakanı Recep Akdağ koltuğunu Samsun Milletvekili Op. Dr. Ahmet Demircan'a bıraktı. Bu değişiklikle beraber yeni başhekim aday listelerinde ismi olanlar da paniğe kapıldı.

Bugünkü yazısında Bursa sağlık kulislerinden aldığı son duyumları okuyucularıyla paylaşan yazarımız Lale Akasoy herkesin aklında "Listelerde yazılan isimlerle devam edilecek mi, edilmeyecek mi, yoksa yeni Sağlık Bakanı Op. Dr. Ahmet Demircan'ın her hangi bir tasarrufu söz konusu olacak mı?" sorularının olduğunu belirtti.

Yeni başhekimleri atanmayan birkaç ilden birinin Bursa olduğunu hatırlatan Akasoy "Yaptığımız araştırmalara göre Samsun Milletvekili yeni Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ın söz konusu listeleri iyice gözden geçireceği dolaşıyor ortalıklarda...

Çünkü kendisi de bir hekim olduğu için Samsun'da yapılan başhekim listelerine ciddi bir müdahalesi olmuş..." ifadelerini kullandı.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.