Hava Durumu

Bursa'da başlayan yasak aşkta feci son! Diğerinin de cesedine ulaşıldı

Bursa'da tanıştığı ve yasak aşk yaşadığı 15 yaşındaki Belgin Ş. ile Kızılırmak Nehri'ne atlayan Osman Ertekin'in(20) cansız bedenine ulaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2018 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2018 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da başlayan yasak aşkta feci son! Diğerinin de cesedine ulaşıldı

Olay, 15 Mart günü saat 22.30 sıralarında Samsun'un Bafra ilçesi Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenilen Osman Ertekin (20) Bursa'da çalıştığı esnada Belgin Ş. (15) tanışıp aşk yaşamaya başladı. Osman Ertekin, Belgin Ş.'yi, eşine iş arkadaşı olarak tanıttı. Ertekin, Belgin Ş.'yi, eşini ve çocuğunu alarak Bursa'dan Bafra ilçesine geldi.

Daha sonra eşiyle arkadaşının yasak aşk yaşadığını öğrenen bir çocuk annesi kadın, boşanmak için dava açmaya hazırlandı. Olayların gün yüzüne çıkmasıyla birlikte kavuşamayacaklarını anlayan Osman Ertekin ve Belgin Ş., akşam saatlerinde Çetinkaya Köprüsü'ne gelerek intihar etmeye karar verdi. 112'yi arayan 2 genç, "Biz Kızılırmak'a atlayarak intihar edeceğiz" dedikten sonra kendilerini suya attı.

3 gün önce Samsun Deniz Polisi dalgıçları tarafından olay yerinden 4,5 kilometre ileride Belgin Ş.'nin cesedine ulaşılmıştı. Kızılırmak'ta kaybolan Osman Ertekin ise arama çalışmalarının dördüncü gününde kız arkadaşının cesedinin bulunduğu yerin 400 metre gerisinde JAK timleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde bulundu. Dalgıçlar tarafından sudan çıkartılan ceset, cenaze aracına konularak Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Osman Ertekin'in cesedi cenaze aracına konulurken anne Emine Ertekin, "Oğlumu öldürdüler" diye feryat ederek sinir krizi geçirdi. Fenalık geçiren anne Emine Ertekin güçlükle araca bindirilerek Bafra Devlet Hastanesine götürüldü.

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.