Hava Durumu

Bursa'da başlayan yasak aşkta korkunç son! Biri öldü, biri aranıyor

Bursa'da tanışan ve yasak aşk yaşayan gençler, kavuşamayacaklarını anlayınca Kızılırmak'a atladı. Genç kızın cesedine ulaşılırken, evli ve bir çocuk babası gence hala ulaşılamadı.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2018 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2018 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da başlayan yasak aşkta korkunç son! Biri öldü, biri aranıyor

Olay, 15 Mart günü saat 22.30 sıralarında Samsun'un Bafra ilçesi Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Osman Ertekin (20) ve Belgin Ş. (15) iddiaya göre yasak aşk yaşıyordu. Evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenilen Osman Ertekin, genç kızla Bursa'da çalıştığı sırada tanışarak arkadaş oldu. Daha sonra genç kıza aşık olan Osman Ertekin, Belgin Ş.'yi, eşine iş arkadaşı olarak tanıttı. Ertekin,Belgin Ş.'yi, eşini ve çocuğunu alarak Bursa'dan Bafra ilçesine geldi. Daha sonra eşiyle arkadaşının yasak aşk yaşadığını öğrenen bir çocuk annesi kadın, boşanmak için dava açmaya hazırlandı. Olayların gün yüzüne çıkmasıyla birlikte kavuşamayacaklarını anlayan Osman Ertekin ve Belgin Ş., akşam saatlerinde Çetinkaya Köprüsü'ne gelerek intihar etmeye karar verdi. 112'yi arayan 2 genç, "Biz Kızılırmak'a atlayarak intihar edeceğiz" dedikten sonra kendilerini suya attı.

İhbarı alan 112 ekipleri durumu polise bildirince, olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Akşam saatlerinden itibaren devam eden arama kurtarma çalışmalarında bugün öğlen saatlerinde Belgin Ş.'nin cansız bedeni, intihar ettikleri yerin 4,5 km uzakta sudaki ağaçların arasına sıkışmış vaziyette bulundu. Osman Ertekin'in montu ise Belgin Ş.'nin cesedinin bulunduğu yerin 100 metre ilerisinde bulundu. Kurbağa adamların, AFAD'ın, jandarmanın ve vatandaşların tüm aramalarına rağmen Osman Ertekin'e ulaşamadı. Kurbağa adamlar Kızılırmak sularında ara vermeden Ertekin'i bulmaya çalışıyor.

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.