Hava Durumu

Bursa'da beklenen kar yağışı başladı! Meteoroloji'den uyarı...

Bursa'da beklenen kar yağışı, saat 12.30 itibariyle şehir merkezinde başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kar yağışının Bursa dahil 3 ilde kuvvetli olması beklendiğini bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2021 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2021 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da beklenen kar yağışı başladı! Meteoroloji'den uyarı...

Bursa'da Cuma günü beklenen kar yağışı , 1 gün öncesinden kendisini gösterdi.

Saat 12.30 sıralarında şehrin doğu kesimleri olan Yıldırım ilçesi Mollaarap, Teleferik, Akçağlayan, Yeni Mahalle ve Namazgah Mahalleleri'nde kar yağışı başladı.

4 gün sürecek olan kar yağışının, yarın sabah saatlerinde şiddetini arttırması ve şehir merkezinde 20 santimetre kar kalınlığının oluşması bekleniyor.

Bursa-Ankara yolu Ümitalan mevkiinde ve Mezitler bölgesinde kar yağışı yavaş yavaş şiddetini artırarak devam ediyor. İlerleyen saatlerde kar yağışının İnegöl ilçe merkezinde de etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklığı ise 7-8 derece birden düştü. 

METEOROLOJİ UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "Son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden itibaren Marmara'nın güneyinde beklenen kar yağışının, yarın (Cuma) öğle saatlerine kadar Çanakkale, Balıkesir ve Bursa çevrelerinde kuvvetli (10-20 cm) olması beklendiğinden buzlanma ve don olayına bağlı olarak ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.