Hava Durumu

Bursa'da belediye başkanı koronaya yakalandı!

Bursa Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin koronavirüse yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2020 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2020 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da belediye başkanı koronaya yakalandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Bursa Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin'in koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, Twitter hesabından, "Covid-19 testi pozitif çıkan ve tedavisi evde devam eden Keles Belediye Başkanımız Mehmet Keskin'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum." açıklamasında bulundu.

MEHMET KESKİN KİMDİR?

Mehmet Keskin, 1955 yılında Keles'in Dedeler köyünde doğdu. İlkokulu Dedeler, orta ve lise öğrenimini Bursa İmam Hatip Lisesinde tamamlayan Keskin, 1983 yılında Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi ve Gaziantep'in İslahiye ilçesine öğretmen olarak atandı. Keles ve İznik İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü görevlerinde bulunan Keskin, 2007-2014 yılları arasında İl Genel Meclis Üyeliği yaptı, 2014-2018 yılları arasında da AK Parti Keles İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. Birçok sivil toplum kuruluşunda yöneticilik ve yönetim kurulu üyeliği yapan Keskin, Keles Belediye Başkanı seçildi. Keskin, evli ve 4 çocuk babası.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.