Hava Durumu

Bursa'da bisiklet tutkunları, Gürsu'nun doğasında yarışacak

"Gürsu Adrenalin Park Aroma Bisiklet Tırmanma Yarışı" bisiklet ve doğa tutkunlarını bir araya getirecek.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2021 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2021 17:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da bisiklet tutkunları, Gürsu'nun doğasında yarışacak

Gürsu Kaymakamlığı, Gürsu Belediyesi, Gürsu İlçe Spor Müdürlüğü, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Aroma'nın destekleriyle düzenlenen "Gürsu Adrenalin Park Aroma Bisiklet Tırmanma Yarışı"na yaklaşık 500 bisikletçi başvurdu.

Gürsu'nun tarihi girişinde anıt çınarlarıyla çevrili yoldan başlayarak Ericek'te son bulacak yarışta, bisikletçiler Gürsu'nun doğal güzellikleri eşliğinde yarışacak.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Gençlerimizi spor yapmaya teşvik etmek ve onların spor yapma imkanlarını arttırmak yönünde hizmetler yapıyoruz. Bisiklet sporuna gönül vermiş gençlerimizle biraraya gelerek, hem ilçemizin doğal güzelliklerinin keyfini birlikte çıkarmak hem de sağlıklı yaşam için sporun önemini vurgulamak istedik. Bisiklet sporunu severek yapan gençlerimizi de destekleyerek Belediyemiz çatısı altında etkinlikler yapmaya teşvik ediyoruz. Gençlerimizin yatkın oldukları spor dallarında spor yapabilmeleri yönünde her türlü imkanı sunabilmek için çalışıyoruz. Bu yolda bizden desteklerini esirgemeyerek etkinliğimize sponsor olan Aroma Firma'mızın yetkililerine duyarlılıkları için teşekkür ediyorum.Önümüzdeki hafta başlayacak sokak basketbol turnuvamızda da gençlerimizin heyecanını paylaşacağız" dedi.

11 Temmuz 2021 Pazar günü gerçekleştirilecek "Gürsu Adrenalin Park Aroma Bisiklet Tırmanma Yarışı", Gürsu Adrenalin Park'ta düzenlenecek ödül töreniyle son bulacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.