Hava Durumu

Bursa'da bugün hava nasıl olacak?(17 Temmuz 2017)

Bursa'da bugünden itibaren sıcaklıklar düşüşe geçiyor. Meteorolojinin tahminine göre bugün gün içerisinde termometreler en yüksek 31 dereceyi gösterecek. Ayrıca kent genelinde yağmur bekleniyor..

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2017 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2017 09:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da bugün hava nasıl olacak?(17 Temmuz 2017)

Meteorolojiden alınan bilgilere göre, Bursa'da bugünden itibaren hava sıcaklıklarında düşüş görülecek. Bugün gün içerisinde en yüksek 31 derece olarak ölçülen hava sıcaklığı ile birlikte yağışın etkili olması bekleniyor.

Sabah saatlerinde Bursa'da bazı bölgelerde yer yer sağanak yağış görülürken, yağışların etkisini saat 15.00'dan sonra artırması bekleniyor. Sağanak yağışın 18.00'a kadar devam edeceğini bildiren yetkililer, Bursalıları hazırlıksız yakalanmamaları konusunda uyardı.

YARIN DA DEVAM EDECEK

Bursa'da yarın ise hava sıcaklığı yağışların etkisiyle 27 dereceye kadar düşecek ve gökgürültülü bir sağanak yağış bazı bölgelerde etkili olacak.

Bursa'da çarşamba günü de yağış bekleniyor ve hava sıcaklığı gün içerisinde en yüksek 27 derece olacak. Perşembe günü ise yağışlar Bursa'yı terk ediyor ve hava sıcaklığı yeniden yükselişe geçiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.