Hava Durumu

Bursa'da bugün hava nasıl olacak? ( 25 Ekim 2017 Çarşamba)

Sıcak yaz günleri yerini soğuk havalara bırakmaya başladı. Meteoroloji'nin bildirdiğine göre bugün en yüksek hava sıcaklığının 18 derece seviyelerinde olması bekleniyor. Ayrıca yer yer sağanak yağış kent genelinde etkili olacak.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2017 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2017 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da bugün hava nasıl olacak? ( 25 Ekim 2017 Çarşamba)

Sıcak günler artık geride kaldı. Bu sabah Bursalıları sağanak yağışlı bir hava karşıladı. Meteoroloji'nin bildirdiğine göre bugün en yüksek hava sıcaklığı 18 derece seviyelerinde olacak.

Ayrıca Bursa Valiliği'nden de  bugün için fırtına uyarısı geldi. Yapılan açıklamada "Kuzey Ege, Marmara ve Batı Karadeniz'in batısında 25.10.2017 Çarşamba günü öğle saatlerinden itibaren rüzgarın kuvvetini artırarak kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi tahmin edilmektedir. 26.10.2017 Perşembe günü sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenen fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir" denildi.

Yağışlı hava yarın da etkisini sürdürecek. Raporlarda kent genelinde sıcaklığın en yüksek 16 derece olacağı belirtiliyor.

Cuma günü Bursalıları parçalı bulutlu bir hava ve 18 derecelik hava sıcaklığı bekliyor.

HAFTA SONU DA SAĞANAK VAR!

Meteoroloji yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre Bursa'da cumartesi ve pazar da sağanak yağış etkili olacak. Sıcaklıklar 19-18 derece bandında seyredecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.