Hava Durumu

Bursa'da büyük vurgun! Siz bu tuzağa sakın düşmeyin

Şanlıurfa'dan Bursa'ya gelip kendilerini sahte polis ve savcı olarak tanıtarak 2 kişinin 200 bin lirasını alan 3 dolandırıcı, bir kişiyi daha dolandırmak isterken kıskıvrak yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2018 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2018 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da büyük vurgun! Siz bu tuzağa sakın düşmeyin

Kendilerini telefonda polis ve savcı olarak tanıtan dolandırıcılar, T.T. adlı şahısa adının terör olayına karıştığını ve 50 bin lira vermezse bankadaki bütün paralarına el koyulacağını söyledi. Dolandırıcılara inanan ve paniğe kapılan T.T. parayı şüpheli şahısların hesabına yatırmak için Altıparmak'taki bir bankaya gitti.

Daha sonra olaydan şüphelenen T.T. polisi aradı. Ekipler T.T.'ye, dolandırıcılara parayı çektiğini ve eve geldiğini söylemesini istedi. Polis ekipleri evin çevresini kuşatıp, şüphelilerin parayı almaya gelmesini bekledi.

3 dolandırıcı parayı almak için T.T.'nin evine gitti.  Şüphelilerden O.T. parayı almak için kapıya geldiğinde ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. Zanlıların daha önce de iki kişiyi toplam 200 bin lira dolandırdığı tespit edildi. Dolandırıcılardan alınan paralar mağdurlara iade edildi.

3 şüpheli emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.