Hava Durumu

Bursa'da cadde ortasında taşlı, sopalı, satırlı kavga!

Bursa'da iki grup, henüz bilinmeyen bir nedenle cadde ortasında birbirine girdi. Taş, satır ve sopaların kullanıldığı kavga, çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2020 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2020 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da cadde ortasında taşlı, sopalı, satırlı kavga!

Serhat İNCİ

Olay, Demirtaş Organize Sanayisi'nde (DOSAB) meydana geldi. Görgü tanıklarının aktardığına göre trafikte seyir halinde ilerleyen bir aracın, başka bir araç tarafından önü kesildi. Önü kesilen araçtaki 2 kişi satırla inerek diğer otomobilin içindeki 2 kişiye saldırdı.

KAMYONETİ ÜZERİNE SÜRDÜ

Tarafların birbirine girmesinin ardından diğer grubun tanıdığı olduğu tahmin edilen kamyonet sürücüsü, aracı satırlı şahısların üzerine sürdü, kavga iyice büyüdü.  Satırlı adam, kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtuldu, araç ise park halindeki bir başka otomobile çarparak durabildi.

O ANLAR KAMERADA

Tarafların caddedeki trafiği engelleyip birbirine taş, sopa ve satırlarla saldırdıkları ana ilişkin görüntüler, çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

------

YeniDönem mobil uygulamasını Google Play ya da App Store üzerinden indirdikten sonra haberlere dilediğiniz zamanda ve mekan sınırlaması olmadan ulaşabilmenin keyfini yaşayın.

Google Play için tıklayınız!

App Store için tıklayınız!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.