Hava Durumu

Bursa'da cep telefonuna daldı, bisikleti çaldırdı

Bursa'da cep telefonuyla oynayan adam o kadar daldı ki bisikletinin çalındığını far edemedi.5 bin lira değerindeki bisikleti giden vatandaş, soluğu karakolda aldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da cep telefonuna daldı, bisikleti çaldırdı

Bursa'da Güven Bilgin (38) adlı vatandaş  Dereçavuş Mahallesi'nden bisikletiyle şehir merkezindeki bir taksi durağına geldi. Taksicilik yapan Bilgin, bisikletini durağın hemen arkasına bağladı. Bilgin, öğle saatlerinde bisikletine arkası dönük vaziyette oturup, cep telefonuyla oynamaya başladı. Bir süre sonra 5 bin lira değerindeki lüks bisikletinin yerinde olmadığını gören Bilgin, polise müracaat etti.

DURAKTA KİMSE YOKTU

Öte yandan güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Güven Bilgin'in cep telefonuyla oynadığı sırada yaklaşık 3 metre gerisindeki bisikletin yanına kimliği belirsiz bir kişi yaklaştığı net bir şekilde görülüyor.

Olayın öğle saatlerinde gerçekleştiğini ifade eden Bilgin, "Durakta kimse yoktu. Cep telefonumla oynadığım sırada 3 metre arkamdan bisikleti biri çalmış. Bisikletle her gün işten eve gidip geliyordum. Ben hırsızı fark etmedim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.