Hava Durumu

Bursa'da dehşet! Polis okulda kurşun yağdırdı!

Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki bir ilköğretim okulunda, polis memuru veli, çocuğunun sınıfının değiştirilmesi konusunda tartıştığı müdire ile yardımcısını kurşun yağmuruna tuttu. Okulda büyük panik yaşanırken, polis memuru açığa alındı.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2018 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2018 10:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da dehşet! Polis okulda kurşun yağdırdı!

Nilüfer ilçesi Hasanağa Mahallesi Şehit Piyade Er Kadir Çavuşoğlu Okulu'nda çocuğu öğrenim gören bir polis memuru İ.Ö., sabah 09.30 sıralarında okula geldi. İ.Ö. çocuğunun sınıfının değiştirilmesi konusunda Okul Müdiresi Tülay Taş ve Müdür Yardımcısı Sinan Delibaş ile tartışmaya başladı. İ.Ö. tartışma sonrası silahını peş peşe ateşledi. Müdire ve yardımcısı ayaklarından yaralandı.

Delibaş'ın tek kurşunla yaralandığı ve hayati tehlikesinin olmadığı, müdire Taş'ın ise iki bacağından 4 kurşunla yaralandığı, damarının yırtık olması nedeniyle durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olay yerine sevk edilen ambulanslarla Taş ve Delibaş hemen yakındaki Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Çocuk Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru İ.Ö.  ise Cinayet Bürosu'nda görevli meslektaşları tarafından gözaltına alındı. Öfkeli polis, Emniyet Müdürü'nün talimatıyla açığa alındı.  

Dehşeti yaşayan öğrenciler ise gözyaşları içinde olayı anlattılar. Olay sebebiyle okul tatil edilirken, veliler olayı gerçekleştiren polis memurunun ailesine tepki gösterdiler.

Bursa Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger de okula gelerek yetkililerden bilgi aldı. Bugün ise okulda müsamere olduğu ve öğrencilerin ve velilerin de büyük panik yaşadıkları öğrenildi.

Halen soruşturma sürürken, gözaltındaki polis memurunun ifadesinin alınacağı bildirildi. Bu arada, eğitim öğretime bir gün ara verilen okulun öğrencileri, evlerine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.