Hava Durumu

Bursa'da doğum günü kutlaması dönüşü kaza! Şarampole uçtular...

Bursa İnegöl ilçesinde 5 genç doğum gününü kutladıktan sonra dönüş yolunda araba ile şarampole uçtu. Araçta bulunan 5 gençten 2'si yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2019 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2019 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da doğum günü kutlaması dönüşü kaza! Şarampole uçtular...

Olay, İnegöl'e bağlı kırsal Esenköy Mahallesi yolu üzeri İnegöl istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İnegöl'de yaşayan 5 kişilik genç bir gurup Esenköy'de ikamet eden arkadaşlarının doğum gününü kutlamak için Esenköy Mahallesine gitti. Kutlanan doğum günü sonrası İnegöl'e dönüş yolunda, Yasin Gürler (19) idaresindeki 16 CZB 87 plakalı özel otomobil sürücüsünün bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak uçuruma uçtu.

Uçuruma uçan araç içerisinde bulunan Mustafa S. (20), Seval S. (17), Ömer B. İsimli gençler şans eseri yara almazken, sürücü Yasin G. (19) ve Sudenaz Narin (15) hafif yaralandı. Uçuruma uçan araçtan kendi imkanları ile çıkan 5 genç durumu 112 acil sağlık ekiplerine ve Jandarma ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri yaralanan gençlere ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak İnegöl devlet hastanesine kaldırdı.

Burada tedavi altına alınan gençlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza ile alakalı soruşturma devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.