Hava Durumu

Bursa'da düğün sonrası korkunç kaza! Ambulansların ardı arkası kesilmedi!

Bursa Ankara karayolu Ciddi kavşağında meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı. Kazada 10 kişi yaralanırken takla atan otomobillerden biri 60 metre sürüklendikten sonra durabildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2019 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2019 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da düğün sonrası korkunç kaza! Ambulansların ardı arkası kesilmedi!

Kaza Çiftlik kavşağında meydana geldi.

Çifti Mahallesi'nde bulunan düğüne katılan Özgen ailesi düğün sonrası İnegöl'e dönmek Ali Özgen'in yönetimindeki 11 EK 495 plakalı özel otomobil yolu çıktılar.

Çitlili kavşağına geldikleri sırada Ankara istikametinden gelip inegöl'e doğru seyir halinde olan Erol Türkoğlu yönetimindeki 16 AFG 890 plakalı araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Türkoğlu yönetimindeki otomobil takla atıp ters vaziyette yaklaşık 60 metre sürüklendikten sonra ancak durabildi. Can pazarın yaşandığı kaza yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi ile itfaiye arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Kazada her iki araçta bulunan 10 kişi yaralandı. Yaralanan Ali Özgan, Salih Özgan, Enbiye Özgan, Ümran Özgan, Sebiye Özgan, Deniz Türkoğlu, Ömer Faruk Türkoğlu, Nisanur Türkoğlu, Muhammed Aşar Türkoğlu, ve Erol Türkoğlu, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralanan 10 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazada ağır maddi hasar alan araçlar ise çekici yardımıyla kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma ise sürdürülüyor. 


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.