Hava Durumu

Bursa'da eşini bıçaklayarak öldüren adamın ifadesi ortaya çıktı: Baskı altındaydım, dayanamadım!

Bursa'da tekel bayi işletmecisi, tartıştığı eşini evinde sırtından bıçakladı. Talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Uşak'taki ailesinin yanına kaçmak isteyen zanlı, Kütahya'da yakalanarak Bursa'ya getirildi. Cinayeti itiraf eden zanlı ilk ifadesinde, "Eşime her gün 500 lira vermeme rağmen yetinmiyordu, benden sürekli daha fazla para istiyordu. Eşim ve ailesi, her konuda beni baskı altına alıyordu. Bunlara daha fazla dayanamadım. Eşimi öldürdüm" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2020 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2020 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da eşini bıçaklayarak öldüren adamın ifadesi ortaya çıktı: Baskı altındaydım, dayanamadım!

Olay, Nilüfer'e bağlı Ertuğrul Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 15 günden beri eşi Osman Cenk Karataş ile arası açık olan Serpil Karataş, bir süre önce aynı apartmanda bulunan ailesinin yanında kalmaya başladı. Osman Cenk, cinayet günü eşini ikna etmek için kendi evlerine çağırdı. Bir süre konuşan ikili daha sonra tartışmaya başladı. Osman Cenk, münakaşa sırasında mutfaktan aldığı bıçakla Serpil Karataş'ı 4 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Osman Cenk, 16 ACA 914 plakalı arabasına binerek hızla uzaklaştı. Babasına seslenmesine rağmen cevap alamayan ufak kız, eve çıktığında annesini kanlar içerisinde yerde buldu. Küçük kızın çığlıklarını duyan apartman sakinleri durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Serpil Karataş'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Eşini öldürdükten sonra arabasına binerek ailesinin yaşadığı Uşak'a kaçmak isteyen Osman Cenk, Bursa çıkışında mobeselere yakalandı. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, Kütahya polisiyle irtibata geçti. Kütahya emniyeti Bursa'dan kaçan Osman Cenk'i GİMPAŞ kavşağında yakalayarak gözaltına aldı. 

Osman Cenk Karataş'ın eşini öldürdükten sonra apartmandan kaçma anı kameralara  yansıdı. 

İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI!

Katil zanlısı koca, Kütahya emniyetindeki işlemlerin ardından Bursa'ya getirildi. 

Karataş'ın yakalandıktan sonra Kütahya emniyetinde verdiği ilk ifadesinde, "Boşanma aşamasındaki eşimi ben öldürdüm. Öldürdükten sonra evde bulunan altın ve paraları alarak, Uşak'ta oturan babamın yanına gitmek için yola çıktım. Sizden ricam altın ve paraları oğlum ve kızıma teslim edin. Eşime her gün 500 lira vermeme rağmen yetinmiyordu, benden sürekli daha fazla para istiyordu. Bize ait bir evi bana sormadan emlakçıya vekalet vererek satmaya çalışmış. Bu vekaleti iptal etmesini istedim. Eşim ve ailesi, her konuda beni baskı altına alıyordu. Bunlara daha fazla dayanamadım. Bugün çıkan tartışmada eşimi öldürdüm. Bıçağı da evde bıraktım" dediği öğrenildi.
 


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.