Hava Durumu

Bursa'da esnafın parmak ısırtan programı... 'Yaşım 61, hiçbir sağlık problemim yok'

Bursalı esnaf her akşam işinden evine koşarak gidip sağlığını koruyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2021 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2021 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da esnafın parmak ısırtan programı... 'Yaşım 61, hiçbir sağlık problemim yok'

Tarihî çarşıda giyim üzerine dükkânı bulunan Enver Koç, sağlıklı kalabilmek için her akşam ekmek teknesini kapattıktan sonra 17 kilometre uzaklıktaki evine koşarak gidiyor. 61 yaşındaki esnaf her akşam spor yaparak sağlığını koruduğu için yaşını da göstermiyor. Enver Koç'un 61 yaşında olduğunu duyanlar büyük şaşkınlık yaşıyor.

Düzenli spor yaptığı için hiçbir sağlık sıkıntısı olmayan esnaf, ilerlemiş yaşına rağmen hiç perhiz yapmıyor. Canının isteği her şeyi yiyerek akşam da bu yediklerini 17 kilometre koşarak eritiyor. Enver Koç'un her akşam yaptığı koşularla sağlıklı kaldığını gören esnaf arkadaşları da evine koşarak gitmeye başladı.

Her akşam evine koşarak gittiğini ifade eden Enver Koç, "Ben spor yapmayı çok seviyorum. Sabahları işe toplu taşıma araçlarıyla gelip dükkânımı açıyorum. Akşama kadar iş yerinde çalışıyorum. İş yerimi kapattıktan sonra yanımda getirdiğim eşofmanlarımı giyip evime koşarak gidiyorum. Bu şekilde sağlıklı kalıyorum. Yaşım 61. Hiçbir sağlık problemim yok. Canım ne isterse yiyorum. Spor yapın, sağlıklı kalın" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.