Hava Durumu

Bursa'da eve kilitlenen kız kaçmak isterken canından oldu

Yıldırım'da ağabeyleri tarafından odaya kilitlenen 16 yaşındaki genç kız, erkek arkadaşıyla kaçmak isterken camdan düşerek feci şekilde can verdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2017 08:58
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2017 08:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da eve kilitlenen kız kaçmak isterken canından oldu

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde oturan 16 yaşındaki Kübra D. 4 yıl önce babasını, 1 yıl önce de annesini kaybetti.  Genç kız Ağabeyleri Semih D. ve Sinan D. ile yaşamaya devam etti.  Ağabeyleri, genç kızın erkek arkadaşı ile görüşmesini izin vermeyip cep telefonunu da elinden aldı.

Kübra erkek arkadaşı ile ayrılmayı kabul etmeyince ağabeyleri tarafından odaya kilitlendi. Kübra'nın 16 yaşındaki erkek arkadaşı Engincan B., bir süre kız arkadaşından haber alamayınca 2 arkadaşı ile birlikte, kız arkadaşının yaşadığı binanın önüne gitti.

Kübra abisi Semih işe gidince cama çıkarak erkek arkadaşıyla konuşmaya başladı. Kağıda evden kaçmak istediğini yazan Kübra bunun için çarşafları kullanacağını söyledi.

6 katlı binanın 3. katında bulunan dairenin perdesini söken Kübra, yatak çarşafı ile perdeyi birbirine bağladı. Daha sonra yaptığı uzun halatı binanın dış borularına bağladı. Engincan ve arkadaşları aşağıda beklerken Kübra yaptığı halattan aşağı inerek erkek arkadaşının yanına gitmek istedi. Kübra cama çıkarak halata tutunmak isterken dengesini kaybetti ve 10 metre yükseklikten yere çakıldı.

Kız arkadaşının gözleri önünde yere çakıldığını gören Engincan, Kübra'yı kucağına alarak caddeye kadar getirdi. Kız arkadaşının öldüğünü anlayan erkek arkadaşı şoka girerken yanında bulunan arkadaşları hemen 112 ve 155 ekiplerini aradı. Olay yerine kısa sürede gelen 112 ekipleri yere çakılan Kübra'nın öldüğünü belirledi.

Polis ekipleri, Kübra'nın cansız bedenini gördükten sonra, Engincan ve arkadaşlarını ifadelerini almak üzere karakola götürdü. Kübra'nın ağabeylerine haber veren ekipler, iki kardeşi zor sakinleştirdi. Genç kızın cansız bedeni olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Genç kızın daha önce de birkaç kez evden kaçtığı,  erkek arkadaşıyla görüşmemesi için ağabeyleri tarafından okuldan alındığı öğrenildi. Öte yandan Kübra'nın erkek arkadaşı olan Engincan'ın, 11 Ekim tarihinde sosyal medya hesabından, "Yanımda Olmadığın her gün her saat her dakika ve her saniye öfkem bizi ayrı tutanlara gittikçe çoğalıyor sabrımla oynuyorlar resmen ne yapacağımı şaşırdım ama buradan onlara sesleniyorum, ben bu hayatta oldukça kimseye yar olmayacak o kız ya benim olacak ya da benim. Bu hayatta yaşadığım sürece önce Allah'a sonra bana emanet!" yazdığı görüldü.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.