Hava Durumu

Bursa'da evlenen kadın düğün gecesi ortadan kayboldu!

Bursa'da yaşayan R.A. isimli şahısla evlenen Hataylı kadın, düğün gecesi kendisine takılan altınları da alıp kaçtı. Jandarma ekiplerinin araştırması sonucu E.M.E.C. isimli kadın altınlarla birlikte Konya'da yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2017 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2017 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da evlenen kadın düğün gecesi ortadan kayboldu!

Bursa'nın Keles ilçesinde ikamet eden R.A. isimli şahıs, Hatay'dan Suriye asıllı bir kadınla tanışıp evlendi. R.A. düğün öncesi E.M.E.C. isimli kadına yüz görümlüğü olarak 3 adet bilezik, 1 çift küpe ve 1 adet de yüzük taktı. Düğün gecesi gelinin ortadan kaybolması üzerine durumdan şüphelenen R.A. jandarmayı arayarak ihbarda bulundu.

Keles İlçe Jandarma ve Bursa İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, güvenlik kameralarını inceledi. E.M.E.C.'nin bir erkekle birlikte beyaz renkli bir otomobille kaçtığı belirlendi. Soruşturmayı derinleştiren Jandarma, aracın M.H. tarafından Hatay'dan kiralandığını ve otomobilin Konya'ya doğru seyir halinde olduğunu tespit etti. Konya'da durdurulan araçta  E.M.E.C ., Y.E.H. ve M.E. isimli 2 erkek şahısla yakalandı. Ayrıca E.M.E.C .'nin yanında götürdüğü altınlar da araçta bulundu. Keles İlçe Jandarma Komutanlığı'na getirilen E.M.E.C. ile Y.E.H. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. M.H. ise serbest bırakıldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.